On zna ko je novi predsednik Amerike! Za 32 godine nikad nije pogrešio, a sada otkriva...
Foto: Reuters

zna ishod pobednika

On zna ko je novi predsednik Amerike! Za 32 godine nikad nije pogrešio, a sada otkriva...

- Donald Tramp mi je ovu izbornu trku učinio najtežom od kad se bavim ovim, tačnije od 1984. godine - rekao je profesor Alan Ličman
Objavljeno:

Niko nije siguran ko će pobediti 8. novembra na predsedničkim izborima u Americi, ali jedan čovek je poprilično uveren ko odlazi u Belu kuću. To je profesor Alan Ličman koji je tačno predvideo sve rezultate izbora od 1984. godine.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Prema njegovim rečima pobeđuje Donald Tramp.

Hilari definitivno ima problem s očima, a ovaj snimak je dokaz (VIDEO) - Donald Tramp mi je ovu izbornu trku učinio najtežom od kad se bavim ovim, tačnije od 1984. godine. Nikada nismo imali kandidata kao što je Tramp. Do sada nismo videli kandidata koji je proveo ceo život bogateći se na račun drugih. Pazite, nismo imali do sada kandidata koji je pozvao stranu silu da se umeša u američke izbore. Nikada do sada nismo imali kandidata koji preti dizanjem brodova u vazduh brodova kojim nam se približe u Persijskom zalivu", kaže profesor Ličman.

foto: Reuters

Odgovorajaći na direktno pitanje koga vidi kao pobednika predsedničkih izbora u SAD Ličman kaže da predviđa pobedu Donaldu Trampu.

- Da se razumemo, kao što sam rekao pre 30 godina, predviđati ne znači i podržati. Moja predviđanja su bazirana na naučnim činjenicama. To ne znači automatski i podršku mene kao profesora ili univerziteta na kome radim - bio je kategoričan Ličman.

(Espreso.co.rs/Washington Post)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.