ŽENA NA VENČANJU SAZNALA DA JE MLADA KOJOM SE ŽENI NJEN SIN NJENA DAVNO IZGUBLJENA ĆERKA! Ali tu nije kraj ŠOKU!
Majka i ćerka, Foto: Sohu/Printscreen

neverovatno

ŽENA NA VENČANJU SAZNALA DA JE MLADA KOJOM SE ŽENI NJEN SIN NJENA DAVNO IZGUBLJENA ĆERKA! Ali tu nije kraj ŠOKU!

Odlučna da otkrije istinu, žena je skupila hrabrost i pitala nevestine roditelje da li je usvojena.

Objavljeno:

Žena u istočnoj Kini doživela je veliki šok kada je saznala da se njen sin ženi njenom davno izgubljenom ćerkom.

Okupljanje se dogodilo upravo na venčanju budućih supružnika u Suzhou u provinciji Jiangsu 31. marta, navodi Sohu Nevs. Šokantno otkriće je napravljeno nakon što je žena primetila rodni žig na nevestinoj ruci, koji je izgledao zapanjujuće slično kao i kod njenog davno izgubljenog deteta.

Odlučna da otkrije istinu, žena je skupila hrabrost i pitala nevestine roditelje da li je usvojena. Nakon objašnjenja njene priče i identičnog rodnog znaka, nevestini roditelji su na kraju potvrdili da je njihovo dete usvojeno.

Detalji su brzo bili sklopljeni, a nevesta je potvrdila da je zaista bila ženina davno izgubljena biološka ćerka. Ispostavilo se da je nestala kao dete, a usvojitelji su je našli na putu pre nekih 20 godina. Venčanje je u ovom trenutku moglo da bude otkazano, ali žena je takođe otkrila da je i njen sin - mladoženja njene ćerke takođe usvojen.

Venčanje je proteklo kako je planirano, ali šokantan zaokret je jedan put koji njihovi gosti nikada neće zaboraviti. Na fotografijama koje su postale viralne na kineskim društvenim mrežama, mlada se može videti kako se lomi i čvrsto grli svoju davno izgubljenu majku.

Nepoznato je kako je tačno nestala ćerka, ali neki nameću mogućnost da su trgovci ljudima krivci za to. Takođe je nejasno da li će usvojeni sin žene - sada njen zet - tražiti svoje roditelje.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.