Mračna tajna ove majke razorila je uzornu porodicu!
Foto: Ilustracija, Thinkstock

bizarna tajna

Mračna tajna ove majke razorila je uzornu porodicu!

Priča koju je ocu ispričao staiji sin, posle psihoterapije 2015. godine, potpuno je poremetila porodičnu idilu...
Objavljeno: 12:16h

Sve je izgledalo kao da porodica Kaningem živi svaršeno skaldnim načinom života u Raju, gradiću u Okrugu Vestčester, u američkoj državi Njujork. Majkl je uspešan preduzetnik, zaposlen na Vol Stritu, čija supruga je domaćica koja je brinula od deci i kući.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Njihov američki san je počeo da postaje noćna mora onoga dana kada je Majkl saznao da je njegova supruga, koja je ceo život tvrdila da je odrasla kao siroče u Milanu, ustvari meksička imigrantkinja koja je pobegla u SAD od turobnog detinjstva u porodici sa 10 članova, u svojoj 19. godini. Posle dve godine, legalno je promenila ime u, bizarno, "DKNY Swarovski".

Majkl je, međutim, otkrio nešto još bizarnije iz skore prošlosti svoje supruge! DKNY je u avgustu 2014. godine pokušala da zadavi njihovog osmogodišnjeg sina telefonskim kablom, kako bi mogla da kidnapuje drugog sina petogodišnjaka "bez suvišnog tereta".

foto: bradleyparbs via Foter.com / CC BY-SA

Kući se iz bekstva vratila, pošto joj je zaprećeno hapšenjem. Majklu je to ispričao staiji sin posle psihoterapije 2015. godine. Starijem dečaku su ostali ožiljci od davljenja, koje je majka pokušala da prikrije šminkom.

Majkl i DKNY se sada razovode posle 10 godina braka. Ona tvrdi da nikada nije povredila njihovu decu, već da im je "njen bivši muž isprao mozak".

(Espreso.co.rs / New York Post)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.