Putinov saradnik proslavio pobedu: Ludi Čečen oborio s nogu svet svojim oklopom!(FOTO) (VIDEO)
Foto: AP

ČEČEN VELIKOG STILA

Putinov saradnik proslavio pobedu: Ludi Čečen oborio s nogu svet svojim oklopom!(FOTO) (VIDEO)

Sa skoro 98 odsto glasova odneo je sigurnu pobedu na nedeljnim izborima, osiguravši mesto koje drži od 2007. godine
Objavljeno: 20:33h

Vrššilac dužžnosti lidera Čečenije Ramzan Kadirov na nesvakidašnji način proslavio je pobedu na predsedničkim izborima došavši na ceremoniju obučen u pun srednjevekovni oklop, prenosi "Vašington post".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Na proslavi koja je bila posvećena i ženama Čečenije, pojavio se u punom oklopu sa verižnjačom, šlemom, dugim mačem oko pojasa, pa i kopljem u ruci i iako je bio jedini tako odeven, na osnovu snimaka čini se da mu to nije ni najmanje smetalo.

Uhapšen Ahmad Kan Rahami, bombaš iz Njujorka! (FOTO) (VIDEO)

Sa skoro 98 odsto glasova odneo je sigurnu pobedu na nedeljnim izborima, osiguravši mesto koje drži od 2007. godine. Blizak saradnik Vladimira Putina poznat je po jakim javnim nastupima bez ustručavanja, ali i da se drži "čvrste politike".

Na primer, nakon jučerašnjeg glasanja na parlamentarnim izborima za rusku Državnu dumu u svom rodnom gradu Centroju, zaigrao je sa građanima, a skoro je privukao dosta medijske pažnje svojim angažovanjem na društvenim mrežama.

A video posted by Ramzan Kadyrov (@kadyrov_95) on

Ipak, istovremeno oko njega postoje brojne spekulacije da veoma pomno prati rad beznednosnih snaga, ali i da je sklon primeni torture, otmicama, a dovođen je u vezu i sa stradanjima političkih rivala ili osoba bliskim njima, prenosi "Vašington post".

A video posted by Ramzan Kadyrov (@kadyrov_95) on

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.