Biće i gori nego što mislimo: 11 načina na koje Tramp može da uništi Ameriku! (FOTO)
Foto: AP

TREBA LI SE PLAŠITI?

Biće i gori nego što mislimo: 11 načina na koje Tramp može da uništi Ameriku! (FOTO)

Kako šanse popularnog biznismena da postane predsednik rastu, postavljaju se sve veći broj pitanja o sudbini SAD
Objavljeno:

Da li Amerikanci uopšte imaju ideju kakvu politiku predstavlja Donald Tramp, ili se vode samo javnim nastupom, mržnjom prema Hilari, željom da "Amerika bude ponovo velika"? Međutim, šta ako od svega velika bude samo greška?

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kako šanse popularnog biznismena da postane predsednik rastu, podižu se i mnoga pitanja. Dva su glavna: Šta će biti posle? Šta je glasačima u glavama?

foto: Reuters

SAD ima dugu tradiciju "fejlovanja" kada su predsednici u pitanju, iza kojih ostaju samo loši rezultati i izvinjavanje. Još od Ronalda Regana, koji je u vreme Hladnog rata ispoklanjao poreske olakšice bogatašima i odveo Ameriku u dugove, nije bilo političara koji se toliko zaletao - da uradi isto. Tramp je nagovestio sličan pristup, smanjenje poreza za bogate, još ulaganja u vojsku i nove trgovinske tarife, čime preti da razori američku ekonomiju.

foto: Reuters

Nije prošlo ni 10 godina od vlade Džordža Buša mlađeg i njegovog hirovitog ratovanja, SAD preti da dobije još jednog lidera koji bi da se igra rata, nadmeće sa svetskim diktatorima i kroz šalu izgovara rečenice poput "zašto ne bismo koristili nuklearnog oružja, ako ga imamo?".

foto: Reuters
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.