Izvršila samoubistvo jer ju je čitava država ismevala zbog kućnog videa! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube/TELECLUBITALIACH98

Preterani pritisak

Izvršila samoubistvo jer ju je čitava država ismevala zbog kućnog videa! (FOTO) (VIDEO)

Nakon samoubistva Italijanke Ticijane Kantone (31), koja se mesecima borila na sudu da snimak u kojem je snimljena kako ima seks bude povučen s interneta, policija je ispitala četvoricu muškaraca zbog sumnje da su povezani sa samoubistvom
Objavljeno: 14:17h

Ticijana je prošle godine poslala sporni snimak bivšem dečku i još trojici muškaraca kojima je verovala, da bi ga oni gotovo momentalno proširili internetom. Uskoro je snimak pogledalo više od milion ljudi, a Ticijana je postala predmet sprdnje u Italiji.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Na kraju više nije mogla da izdrži pritisak, pa je u utorak počinila samoubistvo u kući svoje tetke u Mugnanu u blizini Napulja. Lokalni tužioci odmah su otvorili istragu, a četvorica muškaraca je osumnjičena za povredu časti i ugleda.

Nakon što se pre više od godinu dana video raširio internetom Ticijana je dala otkaz na poslu, napustila Napulj i preselila se u Toskanu. Osim toga, bila je u postupku promene imena, ali snimak ju je pratio gde god bi otišla. Meta poruge bila je najviše zbog reči koje izgovara u videu :"Snimaš ovo? Bravo", koje su štampane na majicama i futrolama za mobilne telefone.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.