KAMERE SU SVE ZABELEŽILE, PUTIN JE PONOVO U CENTRU PAŽNJE: Nemojte da je pripisujete meni (VIDEO)
Vladimir Putin, Foto: Printscreen/tvzvezda.ru

OTVARANJE REHABILITACIONOG CENTRA

KAMERE SU SVE ZABELEŽILE, PUTIN JE PONOVO U CENTRU PAŽNJE: Nemojte da je pripisujete meni (VIDEO)

Izgleda poput palate, tako da ću doći, ali nemojte da je pripisujete meni - prokomentarisao je šef države

Objavljeno:

Na sastanku sa volonterima sveruske akcije uzajamne pomoći "Mi smo zajedno" predsednik Rusije Vladimir Putin pozvan je na otvaranje rehabilitacionog centra koji se nalazi u blizini Strelne u Lenjingradskoj oblasti.

Ana Lape, direktorka konjičkog kluba u centru, istakla je kako se klub nalazi na dva kilometra od Strelne (mesto gde se nalazi "Palata kongresa", administrativnog odseka predsednika Ruske Federacije.

Ana je takođe izrazila zahvalnost Putinu što je snove pretvorio u stvarnost. Prisetila se kako je na prethodnom sastanku tražila da se završi izgradnja centra za rehabilitaciju koji će u sklopu imati konjički klub za razonodu. Centar je sada u završnoj fazi izgradnje, navodi tvzvezda.ru.

- Izgleda poput palate, tako da ću doći, ali nemojte da je pripisujete meni - prokomentarisao je šef države.

Podsećanja radi, Navaljni i njegova Antikorupciona fondacija objavili su nedavno video snimak u kojem su tvrdili da raskošna palata u Gelendžiku na obali Crnog mora pripada ruskom lideru.

Ruski biznismen Arkadij Rotenberg potvrdio je da je on vlasnik velike palate na jugu zemlje koju je uhapšeni ruski opozicionar Aleksej Navaljni povezao sa predsednikom Vladimirom Putinom.

Bonus video:

(Espreso/ Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.