Pao dogovor: Amerika i Rusija sklopile sporazum o vazdušnim napadima u Siriji!

Udruženim snagama protiv ID

Pao dogovor: Amerika i Rusija sklopile sporazum o vazdušnim napadima u Siriji!

Da li je ovo početak kraja tenzija u Siriji? države su se saglasile da će se uzajamno pomagati u kritičnim situacijama
Objavljeno: 19:21h

Dokument pod nazivom "Memorandum o uzajamnom razumevanju ministarstava odbrane Rusije i SAD o sprečavanju incidenata i obezbeđivanju sredstava za letove tokom operacije u Siriji" potpusan je između SAD i Rusije. Ovim dokumentom se garantuju nesmetane operacije letelica ove dve zemlje, kao i sprečavanje incidenata. Države su se takođe saglasile da će se uzajamno pomagati u kritičnim situacijama. U panici od ruskih bombi, džihadisti se briju i beže u Tursku preobučeni u žene! (FOTO) - Ovaj dokument ima važnu upotrebnu vrednost. On reguliše akcije aviona i bespilotnih letelica u vazdušnom prostoru iznad Sirije. Memorandum sadrži pravila i ograničenja kojima će se sprečiti incidenti između vazdušnih snaga Rusije i SAD - navodi se u saopštenju je ruskog ministarstva odbrane.

Fonet
Nakon što ovaj sporazum stupi na snagu, ruska i američka vojska će uspostaviti neprestanu međusobnu komunikaciju. Razbijena vojska džihadista: Rusi bombardovali 51 metu ISIS u prethodna 24 sata (VIDEO) - Potpisivanje sporazuma pokazuje visok potencijal za saradnju Rusije i SAD, uključujući i polje borbe protiv terorizma - saopštilo je ministarstvo.
Ko s kim ratuje u Siriji: Ima li kraja ratu koji traje već četiri godine? Međutim, ovo ne znači da su dve države potpuno usaglasile svoje stavove. U Rusiji se naglašava da je u pitanju sporazum "čisto vojne i tehničke prirode" i naglašava da su akcije koje sprovodi Amerika i Rusija potpuno drugačije. Naima, Rusija interveniše na zahtev legitimnih vlasti, dok je SAD sprovodi vojnu akciju bez saglasnosti sirijskih vlasti i bez naloga UN, što predstavlja kršenje međunarodnog prava. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.