Ove fotke uznemirile su ceo svet: Roditelji se drogirali, a deca ih gledala sa zadnjeg sedišta!!! (FOTO)
Foto: Facebook / William A Merkel

bože sačuvaj!

Ove fotke uznemirile su ceo svet: Roditelji se drogirali, a deca ih gledala sa zadnjeg sedišta!!! (FOTO)

Američka policija objavila je užasne slike bračnog para onesvešćenog od droge u svom automobilu sa detetom pozadi kako bi pokazali razorne efekte heroinske zavisnosti
Objavljeno: 12:02h

Policajci Ohaja pustili su slike na FB nakon što par zaustavljen kada je čovek, Džejms Akord, primećen da vozi čudno.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

"Smatramo da je neophodno da se pokaže druga strana užasa droge. Osećamo da treba da budemo glas dece zarobljene u ovom strašnom haosu. Ovo dete ne može da govori za sebe, ali nadamo se njegova priča može da ubedi druge korisnike da razmisle o ubrizgavanju ovog otrova dok imaju dete u njihovoj blizini", napisali su policajci u objavi.

CNN je objavio da je vozač rekao policiji da je vozio ženu u bolnicu, jer se onesvestila. Oficir Kevin Tompson video je dete koje viri sa zadnjeg sedišta, dok je otac govorio "skoro nerazumljivo".

Inače, dečak ima samo četiri godine.

Oba roditelja preživela su "overdoz" pa je hitna služba bila prisiljena da im da "protivotrov" jer je žena već bila poplavela.

Prema sudskim dokumentima, Džejms Akord je optužen za ugrožavanje deteta vožnjom dok se majka izjasnila da nije kriva za ugrožavanje deteta, nekontrolisano ponašanje i javno trovanje. Dete je odvedeno u socijalnu službu.

(Espreso.co.rs / The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.