Dečaci batinali učiteljicu do smrti, pa joj oteli mobilni telefon i novac!

TAKO MALI I TAKO OKRUTNI

Dečaci batinali učiteljicu do smrti, pa joj oteli mobilni telefon i novac!

Incident koji se za vikend dogodio na jugu Kine otvara novo poglavlje u istoriji ljudske svireposti
Objavljeno: 20.10.2015. 13:02h
Tri dečaka uzrasta od 11 do 13 godina pretukla su na smrt nastavnicu da bi ukrali njen mobilni telefon i nekoliko stotina dolara. Incident se desio na jugu Kine, javili su tamošnji mediji.

Učestvovala je u otmicama dece. A onda je narod preuzeo pravdu u svoje ruke! (VIDEO)

Navodi se da su se dečaci igrali u blizini osnovne škole u gradi Lijanćao u provinciji Hunan u nedelju, kada su odlučili da opljačkaju jedinu nastavnicu koja je u to vreme dežurala u školi.

Dečaci su učenici druge škole, a pretukli su 52 godine staru nastavnicu drvenim palicama, zapušili joj usta odećom i odvukli je u toalet gde je preminula, naveli su kineski mediji.

Zatim su dečaci pobegli sa mobilnim telefonom i oko 2.000 juana (330 dolara) koje su uzeli od nastavnice, a uhapšeni su u ponedeljak.

Prema navodima medija tri dečaka su "ostavljena", što znači da su im roditelji radnici koji su se odselili u industrijske kineske gradove u potrazi za poslom, a ostavili decu u rodnim mestima da o njima brinu drugi, obično babe i dede. Kineska ruralna područja imaju desetine miliona ostavljene dece, a njihovo staranje postaje velika društvena briga.

(Espreso.rs / Beta)

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media