K*rvo, skini se gola kad se već tako oblačiš: Mladi muslimani napali žene u šortsevima i pretukli im muževe!
Foto: Profimedia

FRANCUSKA - BURE BARUTA

K*rvo, skini se gola kad se već tako oblačiš: Mladi muslimani napali žene u šortsevima i pretukli im muževe!

Desetak mladih muslimana iz obližnjeg grada ih je sateralo u ćošak, gde su žene nazivali "kurvama" i terali ih da se skinu do gole kože
Objavljeno: 10:34h

Dve žene koje su nosile kratke šortseve najpre su verbalno, a potom i fizički napadnute, zajedno sa svojim muževima i decom, od strane desetak mladih muslimana u francuskom gradu Tulonu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- U nedelju oko 13 časova u okolini Tulona, dve porodice od ukupno tri muškarca, dve žene i troje dece, napadnute su tokom vožnje bicikla i rolera. Desetak mladih muslimana iz obližnjeg grada ih je sateralo u ćošak, gde su žene nazivali "kurvama" i terali ih da se skinu do gole kože - rekao je državni tužilac Bernar Maršal.

foto: Profimedia

U sukob su se umešali supružnici, zahtevajući da se njihove žene poštuju, posle čega su mladići napali i njih. Sva trojica su brutalno pretučena naočigled svoje dece i žene.

Racije na plažama: 10 muslimanki privedeno zbog burkinija! (FOTO)

Dva napadača, od 17 i 19 godina, su uhapšena i zatvorena, a ispostavilo se da već imaju kriminalni dosije. U njihovu odbranu, tvrdili su da su bili "seksualno isprovocirani". Za ostalim izgrednicima se i dalje traga.

(AS / Le Figaro)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.