RUSKI POLICAJAC KOJI JE ŠUTNUO ŽENU U STOMAK DOŠAO U BOLNICU DA JOJ SE IZVINI: Imao je OPRAVDANJE za svoj postupak!
Napad na ženu, Foto: Twitter/printscreen

INCIDENT

RUSKI POLICAJAC KOJI JE ŠUTNUO ŽENU U STOMAK DOŠAO U BOLNICU DA JOJ SE IZVINI: Imao je OPRAVDANJE za svoj postupak!

Nakon što su joj omugućene posete policajac je odmah došao kako bi se izvinio.

Objavljeno:

Policijski službenik je došao u bolnicu da se izvini ženi koju je udario u stomak tokom protesta u Sankt Petersburgu.

Kratak video je snimljen tokom skupa u kome se traži puštanje opozicione ličnosti Alekseja Navaljnog prikazuje ženu koja stoji na putu trojici policajaca u žaštitnoj opremi, dok su pratili pritvorenog muškarca. Ona ih je upitala žašto su ga uhvatili, a umesto odgovora je dobila snažan udarac u stomak.

Ona se zove Margarita Iudina, ima 54 godine i hitno je prebačena u bolnicu nakon kobnog incidenta. Nakon udarca o pločnik pretrpela je potres mozga i traumu glave, prema navodima ruskih medija.

Nakon što su joj omugućene posete policajac je odmah došao kako bi se izvinio. Došao je sa buketom cveća i rekao da se "najiskrenije izvinjava".

Policajac je objasnio da mu je nekoliko minuta ranije neko iz gomile poprskao suzavac po licu, te da mu je zbog toga vid bio zamagljen.

- Kunem vam se da je to za mene šokantna situacija. Čim sam saznao šta se dogodilo shvatio sam kolika je to tragedija- rekao je policajac.

Žena je prihvatila izvinjenje i rekla da se stvari nekada mogu dogoditi pod uticajem adrenalina. Dodala je da je najbitnije da su svi živi.

(Espreso.co.rs/Rt.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.