Ku*kin sine, prokleću te! Filipinski predsednik preti Obami!
Foto: Reuters / Lean Daval Jr

barače, ništa ga ne pitaj!

Ku*kin sine, prokleću te! Filipinski predsednik preti Obami!

Pretnja se odnosi na mogućnosti da se Obama interesuje za ubistva više od 2.000 narko dilera i narkomana, mimo sudova, otkada je Rodrigo Duterte pokrenuo rat protiv droga
Objavljeno:

Predsednik Filipina Rodrigo Duterte upozorio je američkog predsednika Baraka Obamu da ga ne pita ništa o vansudskim ubistvima ili će, kako je rekao, tog "kučkinog sina" prokleti kada se bude sreo s njim ove nedelje na regionalnom samitu zemalja jugoistočne Azije u Laosu.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Duterte je, pre odlaska na samit u Laos, rekao da je on lider suverene zemlje i da odgovara jedino filipinskom narodu. On je rekao da se Obama mora odnositi s poštovanjem i da mu ne može postavljati pitanja.

Dilera sme da ubije svako: Ovako na Filipinima prolaze oni koji petljaju sa drogom! (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

- Kučkin sine, prokleću te na tom forumu - zapretio je Duterte za slučaj da ga Obama nešto pita o ubistvima više od 2.000 narko dilera i narkomana mimo sudova otkada je pokrenuo rat protiv droga posle dolaska na vlast 30. juna.

foto: Profimedia

Žena, majka, plaćeni ubica! Filipini ne biraju sredstva za obračun sa narkodilerima!

Posećamo da je Duterte pričao još u kampanji kako će "lično pobiti sve dilere i narkomane", ali tada niko nije očekivao da će on to i stvarno sprovesti u delo.

(Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.