OVOME NIJE MOGAO DA SE NADA: Nove vesti za DONALDA TRAMPA, TIČU SE NJEGOVE ĆERKE
Tifani Tramp i njen izabranik, Foto: Printscreen Youtube

Odlazeći predsednik

OVOME NIJE MOGAO DA SE NADA: Nove vesti za DONALDA TRAMPA, TIČU SE NJEGOVE ĆERKE

Podsećanja radi, njenom ocu, Donaldu Trampu, danas je poslednji dan na funkciji predsednika, pošto je sutra na programu inauguracija novog šefa države Džoa Bajdena

Objavljeno:

Ćerka odlazećeg predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa, Tifani Tramp (27), objavila je danas veridbu sa dugogodišnjim dečkom Majklom Bulosom, prenose svetskih mediji.

Ona je na društvenim mrežama podelila radosnu vest, istakavši da je bila velika čast da proslavi toliko uspeha u Beloj kući, a da je najvažniji njena veridba sa Majklom.

- Bila je čast da se proslave mnogi uspesi, istorijske prilike i da se naprave uspomene sa mojom porodicom u Beloj kući, nijedna nije bila toliko posebna kao veridba sa mojim predivnim verenikom Majlom. Osećam se blagosloveno i uzbuđena sam zbog narednog poglavlja - napisala je Tifani na “Tviteru” uz njihovu zajedničku fotografiju.

Bulos (23), koji je rodom iz Tripolija, američki je biznismen, a počeli su da se zabavljaju na leto 2018. godine, kada su se upoznali na Mikonosu.

Podsećanja radi, njenom ocu, Donaldu Trampu, danas je poslednji dan na funkciji predsednika, pošto je sutra na programu inauguracija novog šefa države Džoa Bajdena, koji je će predvoditi Ameriku naredne četiri godine.

(Espreso.co.rs/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.