GORI SATANISTIČKA CRKVA: Svi u četvrti zabrinuti, sledbenici uputili PRETNJE! (VIDEO)
Kuća je izgrađena 1900. godine, Foto: Printscreeen/Twitter

BIZARNO

GORI SATANISTIČKA CRKVA: Svi u četvrti zabrinuti, sledbenici uputili PRETNJE! (VIDEO)

Kamere su snimile muškarca koji u četvrtak oko pet ujutru prilazi kući sa dve kante benzina, poliva trem i potom ga pali

Objavljeno:

Sledbenici Satanine crkve u Pukipsiju, država Njujork, žale zbog uništenja istorijske "kuće Noći veštica" severno od Njujorka, koju je ove nedelje zapalio nepoznati počinilac.

Ta kuća je izgrađena 1900. i služila je kao mesto okupljanja lokalnih sledbenika, a jedna od njih je podmetanje požara uporedila s terorističkim napadom.

"Svi su šokirani i svi u četvrti su zabrinuti. Svi ćemo baciti kletve na onoga ko je to uradio. Cena će biti paklena", naveli su.

Kamere su snimile muškarca koji u četvrtak oko pet ujutru prilazi kući sa dve kante benzina, poliva trem i potom ga pali. Dvoje ljudi koji su se nalazili u kući izvukli su se bez povreda.

Kuća je bila ukrašena skulpturama đavola, u dvorištu su stajala pogrebna kola, a garažu je krasio natpis "Đavolova garaža".

Služila je kao mesto za proslavu Noći veštica u kraju poznatom kao Veštičja četvrt Pukipsija, ali i kao svedočenje o uverenjima prethodnog vlasnika, takođe pripadnika Satanine crkve.

Kako kažu, ta religija nije zasnovana na obožavanju đavola već na ateističkoj filozofiji individualizma, slobode i samoispunjenja, navodi vrhovni sveštenik Piter Gilmor.

Prema njegovim rečima malo je verovatno da će kuća biti obnovljena.

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.