Neverovatan rasplet: Proglašen mrtvim pre 10 godina, a sada uči engleski Kim Džonga! (FOTO)
Foto: Reuters

ZNALI SU DA JE ŽIV

Neverovatan rasplet: Proglašen mrtvim pre 10 godina, a sada uči engleski Kim Džonga! (FOTO)

Svoje sumnje su bazirali na činjenici da telo njihovog sina nikada nije pronađeno iako je proglašen mrtvim i da je nestao u kanjonu koji je jako popularan među turistima, ali istovremeno i jedna od mnogobrojnih stanica za begunce iz Severne Koreje ka centralnoj Aziji
Objavljeno:

Dejvid Snedon nestao je u Juanu u Kini 2004. godine. Kineska policija objavila ja da je verovatno poginuo na pešačenju, ali njegovo telo nikada nije pronađeno. Više od deset godina kasnije, klupko se odmotava. Dejvid je živ zdrav i u službi Kim Džong Una.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Soi Sung Jong iz Unije porodica otetih iz Severne Koreje, tvrdi da je Dejvid živ i da je najverovatnije otete da bi držao časove engleskog jezika, tada tek budućem vladaru Severne Koreje, Kim Džong Unu.

16 rođendanskih čestitki koje su bile bolje od samog poklona! (FOTO)

Sung Jong tvrdi i da Dejvid i danas živi u prestonici Severne Koreje, Pjongjangu, sa ženom i dvoje dece, kao i da se i dalje bavi držanjem časova engleskog.

Dejvidovi roditelji Roj i Kejtlin dugo su sumnjali u zvaničnu verziiju priče koju im je saopštila kineska policija, piše Dejli Mejl.

- Prosto smo znali smo da je živ, zato smo nastavili da se borimo - kaže Dejvidova majka Kejtlin.

Svoje sumnje su bazirali na činjenici da telo njihovog sina nikada nije pronađeno iako je proglašen mrtvim i da je nestao u kanjonu koji je jako popularan među turistima, ali istovremeno i jedna od mnogobrojnih stanica za begunce iz Severne Koreje ka centralnoj Aziji.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.