SI ĐINPING ODGOVORIO NA PISMO BIVŠEG DIREKTORA STARBAKSA: Ovo morate da čujete!
Si Đinping, Foto: Profimedia

KINA

SI ĐINPING ODGOVORIO NA PISMO BIVŠEG DIREKTORA STARBAKSA: Ovo morate da čujete!

Proces za svestranu izgradnju moderne socijalističke zemlje će pružiti širi prostor američkim preduzećima, uključujući kompaniju Starbaks, kao i preduzećima svih zemalja sveta

Objavljeno:

Kineski predsednik Si Đinping odgovorio je na pismo bivšeg direktora kompanije Starbaks Hauarda Šulca, u kome je podržao tu kompaniju da dalje igra pozitivnu ulogu u kinesko-američkoj ekonomskoj i trgovinskoj saradnji, kao i u razvoju bilateralnih odnosa, objavila je danas Kineska medijska grupa (CMG).

Si je u pismu podvukao da, pod rukovodstvom Komunističke partije Kine, 1,4 milijarde Kineza ulažu napore u svestranu izgradnju umerenog prosperitetnog društva i u izgradnju moderne socijalističke zemlje.

Proces za svestranu izgradnju moderne socijalističke zemlje će pružiti širi prostor američkim preduzećima, uključujući kompaniju Starbaks, kao i preduzećima svih zemalja sveta.

Si je izrazio nadu da će kompanija Starbaks dalje igrati pozitivnu ulogu u kinesko-američkoj ekonomskoj i trgovinskoj saradnji i u razvoju bilateralnih odnosa.

CMG podseća da je Šulc pre toga uputio pismo predsedniku Si Đinpingu, u kome je čestitao to što će Kina završiti svestranu izgradnju umereno prosperitetnog društva pod rukovodstvom predsednika Sija, a takođe je izrazio poštovanje prema kineskom narodu i kineskoj kulturi.

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.