POSLEDNJI TRAMPOV INTERVJU UOPŠTE SE NE ODNOSI NA BAJDENA: Ovo ga je jako rastužilo, BILA JE TO VELIKA GREŠKA!
Tramp o greški tehnoloških kompanija, Foto: Printscreen / Youtube / Face The Nation

predsednik donald Tramp

POSLEDNJI TRAMPOV INTERVJU UOPŠTE SE NE ODNOSI NA BAJDENA: Ovo ga je jako rastužilo, BILA JE TO VELIKA GREŠKA!

"Velike tehnološke kompanije prave strašnu grešku koja će za njih biti katastrofalna..."

Objavljeno:

Donald Tramp danas je otputovao u Teksas gde će pregledati kako ide izgradnja zida na granici s Meksikom, što je jedan od njegovih glavnih domaćih projekata od početka mandata.

Za vreme ukrcavanja u avion dao je kratku izjavu za novinare. Na početku se osvrnuo na gašenje njegovih profila na Twitteru i na drugim mrežama.

"Mislim da velika tehnološke kompanije čine užasnu stvar za našu zemlju i verujem da će to za njih biti katastrofalna greška. Oni dele ljude i sada pokazuju nešto što sam predviđao već dugo vremena. To uzrokuje puno problema i puno opasnosti. Velika je to greška i oni to ne bi trebali raditi", poručio je Trump.

"Ali u takvim situacijama uvek dođe i do kontra-reakcije. Nikad nisam video ovakav gnev koji vidim sada i to je jako loša stvar", rekao je.

"I uvek želite da izbegnete nasilje, a mi imamo ogromnu podršku. Imamo podršku, verojatno kakvu niko nikada pre nije video. Uvek biste trebali izbegavati nasilje", ističe.

Na pitanje novinara oseća li se odgovornim za upad nasilnika u zgradu Kongresa, Tramp je rekao da u njegovom govoru (kojeg je dao pred demonstamtima 6. januara, neposredno pred upad u Kongres) nema ničega što bi se moglo protumačiti kao podsticanje na nasilje.

"Ako pročitate moj govor, a mnogi su to učinili ... analizirano je ... Ljudi misle da je ono što sam rekao potpuno prikladno. Ako pogledate šta su rekli drugi ljudi, političari na visokoj razini o neredima tokom leta, užasnim neredima u Portlandu i Sijetlu i raznim drugim mestima, to je bio pravi problem. Ali oni su analizirali moj govor i moje reči i moj poslednji odlomak, moju poslednju rečenicu i svi su smatrali da je to potpuno primereno", zaključio je Trump te se ukrcao na avion.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Advance.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.