OVO SU SVI ČEKALI: Posle svega što se desilo oglasio se VLADIMIR PUTIN!
Foto: Profimedia

JAVIO SE

OVO SU SVI ČEKALI: Posle svega što se desilo oglasio se VLADIMIR PUTIN!

​Avion „Boing 737-500“ indonežanske avio-kompanije Srividžaja er (Sriwijaya Air), koji je leteo iz Džakarte u Pontianak, nestao je jutros nešto posle pola osam sa radara, izgubivši vezu sa kontrolom leta ubrzo posle poletanja

Objavljeno:

Predsednik Rusije Vladimir Putin izrazio je saučešće predsedniku Indonezije Džoku Vidodu povodom pogibije putnika i članova posade aviona koji se danas srušio, navodi se na sajtu Kremlja.

„Poštovani gospodine predsedniče, primite iskreno saučešće povodom smrti putnika i članova posade aviona koji se srušio u blizini obale Jave. Molim Vas da prenesete reči saosećanja i podrške porodici i prijateljima poginulih“, navodi se u saopštenju.

​Avion „Boing 737-500“ indonežanske avio-kompanije Srividžaja er (Sriwijaya Air), koji je leteo iz Džakarte u Pontianak, nestao je jutros nešto posle pola osam sa radara, izgubivši vezu sa kontrolom leta ubrzo posle poletanja.

Ranije je ministar saobraćaja Indonezije Budi Karia Sumadi potvrdio da je avion pao u vodu nedaleko od Džakarte. Prema podacima kompanije, u avionu su se nalazile 62 osobe, među kojima 56 putnika i šest članova posade. Kako su pisali tamošnji mediji, pronađeni su ostaci aviona i delovi tela putnika.

(Espreso.co.rs/Sputnjik)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.