Jezivo bekstvo: Džihadisti zapalili ceo grad u Iraku! (FOTO)
Foto: Reuters

NEMILOSRDNI I BESNI

Jezivo bekstvo: Džihadisti zapalili ceo grad u Iraku! (FOTO)

Neki stanovnici su se požalili se da je deo nafte stigao i do reke Tigris tako da je moguća i ekokatastrofa, ali nema potvrde te informacije
Objavljeno: 16:02h

Nedelju dana nakon ofanzive iračke vojske nad Kajarom se vije crni dim - militanti Islamske države su pre nego što su pobegli potpalili brojne naftne izvore i ostavili ceo grad da doslovno pliva u nafti.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

U nameri da spreče vazdušne udare prilikom povlačenja prema Mosulu, ISIS-ovi fanatici su izrešetali cevi i zapalili naftu ostavljajući za sobom apokaliptične scene.

Ludi Bugarin lovi migrante, brutalno ih maltretira, pa sve kači na Fejsbuk! (FOTO) (VIDEO)

Neki stanovnici su se požalili se da je deo nafte stigao i do reke Tigris tako da je moguća i ekokatastrofa, ali nema potvrde te informacije.

- Oslobodili smo se tame ISIS-a, a sada se suočavamo s tamom nafte. Ugušiće nas! Ptice su crne, sve životinje su crne, ljudi su crni... Napolju je 49 stepeni, a mi doslovce hodamo u nafti. Molimo vlasti u Bagdadu da nam pomognu da ugasimo sve požare. U suprotnom, celi grad će se pretvoriti u pepeo - požalio se 25-godišnji stanovnik ovog grada Rojtersu.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.