POSLEDNJI SNIMAK ŽRTVE U VAŠINGTONU: Poslušajte šta je Ešli poručila dok je išla ka Kongresu! (VIDEO)
Ešli Bebit, Foto: Printscreen/youtube

amerika

POSLEDNJI SNIMAK ŽRTVE U VAŠINGTONU: Poslušajte šta je Ešli poručila dok je išla ka Kongresu! (VIDEO)

TMZ piše da je Bebit upucana nakon što je ogrnuta u američku zastavu skočila na prozor i pokušala da uđe u zgradu Kongresa. Bebit je potom prebačena u bolnicu gde je kasnije preminula

Objavljeno:

Ešli Bebit, 35-godišnja žena koju je policija u sredu ubila prilikom nasilnog ulaska pristalica Donalda Trampa na zgradu Kongresa u Vašingtonu objavila je na Fejsbuku snimak na kojem se može videti kako ide prema zgradi Kongresa i govori da je deo rulje, javlja TMZ.

"Hodamo prema Kapitolu. Danas se ovde okupilo otprilike tri miliona ljudi. Uprkos tome što vam mediji govore, cipele i čizme govore suprotno. Ovde je more crveno-belo-plavog, patriota i Trampovih. Bilo je čudesno čuti predsednika kako govori. Sada hodamo prema Kongresu. Više od tri miliona ljudi. Bog blagoslovio Ameriku, patrioti" rekla je Bebit, veteranka američkog ratnog vazduhoplovstva.

TMZ piše da je Bebit upucana nakon što je ogrnuta u američku zastavu skočila na prozor i pokušala da uđe u zgradu Kongresa. Bebit je potom prebačena u bolnicu gde je kasnije preminula.

Policajac koji je ispalio hitac trenutno je na odsustvu. Slučaj se istražuje.

Babit je jedna od pet osoba koje su izgubile život u sklopu juriša na Kongres.

(Espreso.co.rs/Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.