ISPRAVKA: Simpsonovi nisu predvideli I OVO ŠTO SE SINOĆ DESILO U VAŠINGTONU (VIDEO)
Simpsonovi, ilustracija, Foto: The Simpsons

DEMANTOVANO

ISPRAVKA: Simpsonovi nisu predvideli I OVO ŠTO SE SINOĆ DESILO U VAŠINGTONU (VIDEO)

Legendarni ‘Simpsoni’ su tokom godina i godina emitovanja izneli prilično šokantna ‘predviđanja’

Objavljeno: 13:51h

Mnogi mediji u regionu i svetu preneli su vest da su u Seriji Simpsonovi predviđeni događaji od 6. januara u Vašingtonu. Ovo ne odgovara istini.

Prema kratkom opisu epizode ​​LA Timesa, vidimo kako roboti Ministarstva za unutrašnju bezbednost SAD patroliraju ulicama, udarajući Hansa Molemana dok viče: „To mi je trebalo jer sam glasao za Kanjea!“

Legendarni ‘Simpsoni’ su tokom godina i godina emitovanja izneli prilično šokantna ‘predviđanja’. Sada ljubitelji serije pišu o tome kako su čak uspeli da predvide haos u američkom Kapitolu koji je šokirao svet. To je epizoda u kojoj je Homer još uvek kod kuće i Marge ga zove iz glasačke kabine i preti da će odmah doći ako mu je stalo do tri najvažnije stvari koje voli.

Homer konačno stiže na svoje biračko mesto, još uvek ne zna za koga da glasa, pita da li može da napiše na sudiji 'Sudija Džudi', a ćerka Lisa ga čeka sa maskom na licu i pita ga kako Zemlja i dalje može biti tako neodlučna posle četiri godine.

Homer tada kaže da mora nešto preduzeti i daje svoj glas. Okreće se prema kameri i pita: 'Kome ćeš se sada podsmevati?' Na nesreću, sve je to bio san. Homer nije glasao, a njegov glas je bio presudan.

Prema kratkom opisu epizode ​​LA Timesa, vidimo robote američkog Ministarstva za nacionalnu sigurnost kako patroliraju ulicama, udarajući Hansa Molemana dok viče: 'To mi je trebalo jer sam glasao za Kaniea!'

Naravno, ovde se i završavaju sve sličnosti sa upadom u Kapitol. Simpsonovi nisu predvideli bilo šta od ovoga.

(Espreso.co.rs/24 sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.