BOMBAŠ IZ NEŠVILA POSLAO BIZARNE OPROŠTAJNE PORUKE Počela je invazija vanzemaljaca na Zemlju
Entoni Kvin, Foto: PrintscreenYoutube

JEZIVO

BOMBAŠ IZ NEŠVILA POSLAO BIZARNE OPROŠTAJNE PORUKE Počela je invazija vanzemaljaca na Zemlju

Vorner je naveo puno događaja koji imaju anomalije, a pri eksploziji ostećeno je okolnih 45 zgrada

Objavljeno: 17:53h

Nekoliko dana pre nego što se razneo, božićni bombaš iz Nešvila poslao je duge poruke „poznanicima“ govoreći o „napadima vanzemaljaca“, lažnom sletanju na mesec i DNK eksperimentima koje sprovode reptili nad ljudima, između ostalih teorija zavere.

Čovek koji je identifikovan kao glavni osumnjičeni za bombaški napad, 63-godišnji Entoni Vorner, poslao je neobične poruke nekolicini ljudi koje je poznavao pre izvršenja napada krajem prošlog meseca, rekli su savezni istražitelji. Jedno od pisama, poslato sa paketom koji sadrži više USB diskova, imalo je najmanje devet stranica i očigledno je detaljno objašnjavalo Vornerova uverenja, prema podružnici Cash-a iz Nešvila.

Naslovna stranica počinje ležerno - „Hej čoveče. Nikada nećete verovati onome što sam pronašao u parku “- ali ubrzo poprima ezoteričniji ton:

"Znanje koje sam stekao je nemerljivo. Sada sve razumem, i mislim na sve, od toga ko smo / šta smo zapravo, do onoga što poznati svemir zaista jeste."

Neprekidno se pozivajući na važnost „percepcije“, Vorner je napisao da je „sve iluzija“ i da „ne postoji takva stvar kao što je smrt“. Takođe je preneo niz tvrdnji uobičajenih među zajednicama zavere na mreži, uključujući teorije o napadima 11. septembra i sletanju Apola 11, rekavši da oba događaja „imaju toliko anomalija da ih je teško izbrojati“.

Pismo s poštanskim žigom od 23. decembra postaje još čudnije kada dalje tvrdi da vanzemaljska rasa napada Zemlju od 2011. godine, godine kada je Vorner rekao da je "trebala biti krajnja igra za planetu" i da su mediji je prikrili tekuću invaziju. „Gmizavci“ ili „ljudi-reptili“ takođe su uzeti u obzir u zaveru, a Vorner navodi da ova bića nastoje da „kontrolišu“ čovečanstvo i da su u tu svrhu „podesila ljudsku DNK“.

"Gmizavci su se prebacili u mozak čoveka kako bi mogli hodati među nama i izgledati kao ljudi."

Iako pismo uključuje širok spektar ekscentričnih pogleda, ono ne osvetljava zašto je Varner možda izabrao centar za prenos podataka AT&T kao svoju metu, ne spominjući kompaniju ili bilo šta drugo što bi moglo nagovestiti motiv bombardovanja, što je opustošio gradski blok u centru Nešvila i privremeno osakatio telefonsku službu širom Tenesija i delova Kentakija i Alabame.

FBI koji je navodno ispitivao da li je Varnera prošlog meseca motivisala "paranoja oko tehnologije 5G", od tada je potvrdio da je bombaš poslao pakete pre eksplozije na Božić, ali nije pružio detalje o njihovom sadržaju.

„Svesni smo da je osumnjičeni slao materijale koji su zastupali njegova stanovišta nekolicini poznanika širom zemlje“, rekao je specijalni agent FBI-a Jason Pack u izjavi medijima pozivajući sve koji su dobili jednu od pošiljki da kontaktiraju biro.

Iako pismo malo nudi pitanje motiva, šef policije Metro Nešvil Džon Drejk rekao je novinarima u ponedeljak da je Vorner imao "anti-policijske i antivladine" stavove, verovatno nagoveštavajući opravdanost napada.

Drejk je takođe ispitan u vezi sa izveštajem o incidentu podnetim 2019. godine u kojem je učestvovala Varnerova tadašnja devojka, koja je policiji rekla da je gradio bombe u svom RV-u i rekla da želi da preda oružje koje pripada Vorneru. Policajci su izveli izveštaj, međutim Drake je rekao da su u to vreme mogli malo šta učiniti.

„Očekivalo se privatnost ... policajci su tamo išli nekoliko puta, pokucali na vrata“, rekao je Drake. "Predali su ga detektivima za specijalne istrage ... sve se vratilo negativno."

Varner je jedini jedini smrtni slučaj u bombaškom napadu i vlasti veruju da je sam delovao u detonaciji svog vozila za rekreaciju na Drugoj aveniji Nešvila. Identifikovan je po identifikacionom broju RV-a i DNK pronađenim na mestu eksplozije, što je pored ubistva Varnera oštetilo i oko 45 zgrada, od kojih tri sada treba odmah rušiti, rekao je Drejk.

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.