NEMAC JE SMRSKAO SRPKINJI GLAVU PALICOM U MINHENU: Pre nego što je pobegao, UČINIO JE NEŠTO NEVEROVATNO!
Mira iz sela Rakite, kod Babušnice, Foto: printscreen

ubica iz nemačke

NEMAC JE SMRSKAO SRPKINJI GLAVU PALICOM U MINHENU: Pre nego što je pobegao, UČINIO JE NEŠTO NEVEROVATNO!

Mira Kostov (66), državljanka Nemačke rodom iz sela Rakite kod Babušnice, nasmrt je pretučena 28. decembra u svojoj kući u Minhenu!

Objavljeno:

Nemačka policija sumnja da je još uvek nepoznati provalnik upao u Mirinu kuću, razbivši prozor, pa joj je palicom smrskao lobanju. Obavljen je uviđaj, ali nije poznato šta je ukradeno iz Mirinog doma.

Telo našla cimerka

Prema pisanju nemačkih portala, zločin je otkriven 28. decembra, oko 21 sat, kada je Mirina cimerka pronašla telo nesrećne Srpkinje u kuhinji, u lokvi krvi.

- Tokom istrage utvrđeno je da je neko razbio prozor na kući koji je okrenut ka bašti i tako se ušunjao u kuću. Verovatno je provalnik naleteo na Miru u kuhinji, pa ju je nasmrt pretukao palicom - navodi portal "Bild".

Nakon zločina ubica je odneo sa sobom krhotine od razbijenog stakla kako bi sprečio forenzičare da pronađu njegove otiske i DNK tragove.

- Istraga je i dalje u toku. Nemačka policija je pozvala sve građane koji imaju bilo kakve informacije o Miri Kostov ili su bili u kontaktu sa njom da im se jave. Pored toga, saslušane su i njene komšije kako bi se utvrdilo da li su oni kobne noći videli nekog sumnjivog u njihovom kraju - saopštili su iz policije grada Minhena.

Prema nezvaničnim saznanjima nemačkih medija, komšije su ispričale policajcima da su u ponedeljak, 28. decembra, oko podneva videli kako kulja dim iz jedne od pomoćnih prostorija Mirine kuće.

- U to vreme videli su Miru u njenom dvorištu, bila je sa sinom. Nakon toga je niko više nije video živu, a niko ne zna gde je njen sin i da li zna šta se desilo te večeri - pišu portali u Nemačkoj.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.