DA LI JE OVO U BAŠTI BELE KUĆE ZAISTA BILA MELANIJA TRAMP? Melanija razočarala mnoge (FOTO)
Melanija, Foto: Tanjug / Ap

nije se pokazala

DA LI JE OVO U BAŠTI BELE KUĆE ZAISTA BILA MELANIJA TRAMP? Melanija razočarala mnoge (FOTO)

rpva dama razočarala mnoge svojim outfitom

Objavljeno: 14:56h

Iako je proteklih godina u silvestarskoj noći sa suprugom Donaldom Trumpom redovno boravila u njihovoj floridskoj rezidenciji Mar-a-Lago, američka prva dama Melania Trump novu 2021. godinu odlučila je dočekati u Beloj kući.

Tokom suprugova predsedničkog mandata, poznata Slovenka javnost je redovito intrigirala svojim pomno osmišljenjim izdanjima, a u poslednjim danima vladavine u ulozi prve dame Amerike i dalje ništa ne prepušta slučaju.

Uoči ulaska u 2021. godinu, Melania se sa suprugom vratila u Washington, a prilikom izlaska iz aviona Air Force One i šetnji južnim travnjakom Bele kuće brojne je uspela iznenaditi svojom odevnom kombinacijom.

Poznata kao velika ljubiteljka haljina i kaputa A-kroja koji suptilno naglašavaju njenu skladnu liniju, 50- godišnja Slovenka ovoga puta odlučila ju je u potpunosti prekriti.

Poput britanske miljenice Kate Middleton i francuske prve dame Brigitte Macron, ormar Melanije Trump obiluje mnoštvom kaputa s dizajnerskim potpisom, a njen odabir sada je pao na takozvani Bubble model s potpisom modne kuće Balenciaga.

Sivi kaput od mešavine vune i s kariranim uzorkom prvenstveno se ističe svojim predimenzioniranim krojem, a uz njega je vješto kombinirala crne komade u znaku čizmi konjičkog stila, rukavica i omiljenih sunčanih naočara.

Spomenute čizme do koljena delo su modne kuće Dior, rukavice potpisuje poznati italijanski brend Bottega Veneta, a njene omiljene sunčane naočale francuska kuća Saint Laurent.

Ugledavši prvu damu na odlasku u izdanju kojim je dominirao predimenzovani kaput, javnosti nije dugo trebalo da ga okarakterisali nimalo laskavim komadom, naglasivši kako je imala puno boljih izdanja.

(Espreso.co.rs/tportal hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.