DEČKO SE NAPIO PA PROMENIO IME! Planeta ne može da veruje KOJE IME JE IZABRAO!
Pa ovo je genijalno, Foto: Facebook

genijalna pijanka

DEČKO SE NAPIO PA PROMENIO IME! Planeta ne može da veruje KOJE IME JE IZABRAO!

Nije mogao da veruje šta je uradio kada ga je kod kuće dočekala potvrda o promeni imena

Objavljeno: 13:03h

Pred kraj godine i početak nove, ljudi često donose neke odluke zbog kojih će se promeniti i drže se „Nove godine, novog sebe“, a jedan mladić je ovu frazu shvatio doslovno.

Jedne večeri u decembru, Tomas Dod se zabavljao uz alkohol i gledao nastup svoje omiljene pevačice, Selin Dion. Bio je toliko impresioniran, ali i pod dejstvom alkohola, da se odlučio na veliku promenu - platio je 89 funti (750 funti) da legalno promeni svoje ime u njeno! Sutradan se nije setio gotovo ničega što se dogodilo, uključujući činjenicu da se više nije zvao Thomas već Celine. Nekoliko dana kasnije, na njegovu kućnu adresu stigla je potvrda o promeni imena, a Tomas kaže da je skoro pao u nesvest kad je video papire.

Tier 4 is the least of my worries - I’ve just got home to some post. Apparently at some point over Christmas I’ve had one too many vinos and legally changed my name to Celine Dion!

Posted by Thomas Dodd on Среда, 30. децембар 2020.

"Opsednut sam Celine Dion, neću da lažem. Gledao sam njen koncert dok sam bio pijan, pa sam očigledno smatrao da je sjajna ideja nazvati se istim kao i ona. Jednog dana sam stigao s posla i dočekala me velika koverta na kojoj je pisalo šta sam Prvo sam pomislio, kako ću na poslu da kažem da su mi potrebni nova adresa e-pošte i dokumenti? “, Rekao je 30-godišnjak. Dodao je da se nada da ga policija neće uskoro zaustaviti jer bi bilo zaista neprijatno ako bi rekao svoje ime, prenosi UNILAD. Upitana kako je okolina reagovala, Celine kaže: "Ljudima oko mene ovo je najsmešnije što su čuli u poslednjih godinu dana, bar tako kažu. Drago mi je što ih zabavljam jer 2020. godina nije bila dobra godina." Ipak, jednoj osobi njegov potez nije bio smešan - majci. "Moja mama u početku nije videla smešnu stranu ove priče, ali sada je navikla. Rekao sam joj da je moglo biti i gore da sam, recimo, uzeo ime nekog političara."

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.