SVI STE VIDELI OVU FOTKU I NATPIS "EPSKE GRUDI": Ovo je prava istina o devojci koja stoji iza NJIH! (FOTO)
Epic Boobs Gril, Foto: FB meme

skandal

SVI STE VIDELI OVU FOTKU I NATPIS "EPSKE GRUDI": Ovo je prava istina o devojci koja stoji iza NJIH! (FOTO)

Prema njenim rečima, ona je prvobitno okačila svoju fotografiju kako pozira sa prijateljicom koja zuri u grudi na društvenoj mreži Bebo u decembru 2006. godine.

Objavljeno: 04.01.2021. 12:00h
  • 2

Epic Boobs Girl je nadimak manekenke Alix Bromley, koja je stekla onlajn popularnost nakon što je fotografija preuzeta sa njenog Bebo profila na društvenoj mreži. Napravljena u demotivacionu sliku sa natpisom "Epic Boobs".

Prema njenim rečima, ona je prvobitno okačila svoju fotografiju kako pozira sa prijateljicom koja zuri u grudi na društvenoj mreži Bebo u decembru 2006. godine.

Najranije poznata objava  demotivacione slike Epic Boobs devojke bila je na YTMND stranici pod nazivom "Epske grudi" postavljenoj 18. juna 2007. godine.

Trećeg jula 2007. godine, Body Building Forums član ilikebeer je izbacuje uznemirujuću objavu, tražeći više fotografija devojke na demotivacionoj slici. Jedanaestog semtembra član BodyBuilding Forums - axour je postavio objavu pod naslovom "Otkrivena devojka sa epskim grudima". Sadrži nekoliko dodatnih bromlijevih fotografija. Petnaestog novembra 2008. godine Volkszone Forums član Calamity Al postavio je još jednu uznemirijuću objavu koja sadrži fotografije ove manekenke.

Jedanaestog maja 2010. godine Guardian je izvestio da je Britanska komisija za žalbe na štampu (PKS) odbacila žalbu Bromley protiv Loaded magazina zbog postavljanja članka sa njenim slikama i ponudio čitaocima nagradu za podsticanje da pozira za časopis.

PKS je zaključila da su  fotografije Alix Bromley preširoko kružile da bi se smatrale privatnim. Sedmog  jula, zabavni blog Coed objavio je članak pod naslovom "Alix Bromley: 'Epic Boobs' Demotivation Girl Revealed", ističući 37 fotografija Alix Bromley.

U januaru 2012. godine, Bromli je otvorila nalog na Tviteru -  @bustyalix, kao   i Fejsbuk stranicu pod nazivom "Alix Bromley."

18. februara 2013, Coed je objavio članak u kojem izveštava da Bromley vodi manekensku karijeru pod pseudonimom Alx Boop.

(Espreso.rs/Knowyourmeme.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media