MOGLA SAM DA BUDEM PRVA JEVREJSKA PRINCEZA: Čarls je varao Dajanu s čuvenom PEVAČICOM, bio je ZALJUBLJEN u nju!
Glasine o njihovoj romansi nikada nisu komentarisali, Foto: Profimedia

razotkrivanje

MOGLA SAM DA BUDEM PRVA JEVREJSKA PRINCEZA: Čarls je varao Dajanu s čuvenom PEVAČICOM, bio je ZALJUBLJEN u nju!

Dajana je nakon toga bila u vezi sa milijarderom Dodijem Al Fajedom

Objavljeno: 09:46h

Svima je poznato da brak princeze Dajane i princa Čarlsa nije bio iz bajke. Daleko od toga, par je šokirao svet kad je 1992. objavio da će živeti odvojeno, a četiri godine kasnije usledio je razvod.

Dajana je nakon toga bila u vezi sa milijarderom Dodijem Al Fajedom, ali njena sreća je trajala samo godinu dana, do trenutka kad su oboje poginuli u automobilskoj nesreći u Parizu 1997. Dajanin brak sa Čarlsom otpočetka je bio greška, ali toga nije bila svesna samo ona, već i Čarls. On navodno nije bio siguran želi li Dajanu za suprugu. Ono što je obiležilo njihov brak bila je Čarlsova prevara sa Kamilom, sa kojom je i danas u braku. Ipak, nešto manje poznata činjenica je da je šarmirao i svetski poznatu pevačicu Barbaru Strejsend.

Prve glasine o tome da se princ viđao sa američkom pevačicom pojavile su se devedesetih godina, nakon što je ona na njegov poziv nastupila na jednom humanitarnom događaju 1994. godine. Ipak, upoznali su se puno ranije, navodno 20 godina pre toga. Iako su im se putevi nekoliko puta razišli i ponovno sastali, njihova romansa nije potrajala.

"Plašim se da moj SUPRUG IMA DETE SA BIVŠOM LJUBAVNICOM nakon što sam čula njihov TELEFONSKI RAZGOVOR"

- Čarls je kao mladić bio zaljubljen u Barbaru. Dok je bio na fakultetu imao je njen poster na zidu - svojevremeno je napisano u knjizi "Igra kruna". Autor je tada dodao i da su se navodno nalazili u tajnosti u Los Anđelesu, što je opisano kao "privatna čajanka". Glasine o njihovoj romansi nikada nisu komentarisali. Ipak, Barbara je jednom u Londonu rekla:

Barbara Strejsend
foto: Printscreen

- Da sam bolje odigrala, mogla sam biti prva jevrejska princeza - rekla je tada kroz šalu. Ipak, neki nisu sigurni je li bila reč o šali ili su zaista nešto imali.

Uz sve što se zna o njihovom braku, nedavno se počelo pisati da je Čarls zapravo bio prisiljen na brak sa Dajanom.

Čarles je ispričao nekolicini prijatelja kako je princ Filip izvršio pritisak na njega dok se još zabavljao sa Dajanom. Rekao mu je:

- Ne možeš vući mladu devojku za sobom kao na povodcu. Tek joj je 19 godina. Novine pišu kako će ona biti nova kraljica. Moraš se odlučiti i postaviti! Ili ćeš sa njom prekinuti vezu ili ćete se venčati - stoji u knjizi.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.