ODSEČENA SVINJSKA GLAVA, KRV I GRAFITI! Vandalizovani domovi NAJMOĆNIJIH POLITIČARA U AMERICI! (VIDEO)
Nensi Pelosi je ovo zatekla ispred kuće, Foto: Twitter/@FogCityMidge

jezivo

ODSEČENA SVINJSKA GLAVA, KRV I GRAFITI! Vandalizovani domovi NAJMOĆNIJIH POLITIČARA U AMERICI! (VIDEO)

Policija San Franciska je saopštila da je u toku istraga povodom incidenta u kojem je oštećena kuća Nensi Pelosi, koja se nije oglašavala zasad

Objavljeno:

Vandali su oskrnavili kuće predsednice Predstavničkog doma Nensi Pelosi i lidera većine u Senatu Miča Mekonela.

Lažna krv i nekoliko svinjskih glava su ostavljeni ispred kuće Pelosi u Kaliforniji, koja je ižvrljana grafitima, preneo je BBC.

Pitanja "gde je moj novac" i neke uznemirujuće reči su napisane na kući republikanca Mekonela u Kentakiju, a incident je došao u vreme političke borbe oko ekonomske pomoći Amerikancima.

U utorak Predstavnički dom je glasao da se podigne pomoć svakom Amerikancu sa 600 dolara na 2.000 dolara, a demokrate su progurale zakon uz pomoć više od 40 republikanaca.

Međutim, Senat, koji drže republikanci, nije podržao povećanje pomoći, iako je predsednik Donald Tramp apelovao da se to uradi, preneo je BBC.

U izjavi koju je dao posle vandalskog čina u subotu, Mekonel je rekao da se zahvaljuje svim stanovnicima Kentakija za učešće u demokratskom procesu, bez obzira na to da li se slažu sa njim ili ne.

"Međutim, ovo je drugačije. Vandalizam i politika straha nemaju mesta u našem društvu", rekao je Mekonel.

Policija San Franciska je saopštila da je u toku istraga povodom incidenta u kojem je oštećena kuća Nensi Pelosi, koja se nije oglašavala zasad.

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.