Teroristički napad u SAD? Stravična EKSPLOZIJA pogodila centar grada, aktiviran i FBI! (FOTO/VIDEO)
Eksplozija u Nešvilu, Foto: Printscreen/Youtube

država u strahu

Teroristički napad u SAD? Stravična EKSPLOZIJA pogodila centar grada, aktiviran i FBI! (FOTO/VIDEO)

Na Drugoj aveniji jednostavno nije ostalo ništa

Objavljeno:

Zvaničnici veruju da je jutrošnja eksplozija u centru Nešvila bila namerno izazvana, rekao je portparol policije Metro Nešvil.

Na kratkoj konferenciji za novinare, portparol Don Aron rekao je da se jedinica za eksplozivna sredstva uputila u centar grada zbog poziva o sumnjivom vozilu kada se oko 6:30 ujutro desila eksplozija.

Verujemo da je eksplozija izazvana namerno – rekao je Aron.

Eksplozija, SAD
foto: Printscreen/Youtube

Tri osobe su prevezene u bolnicu sa lica mesta, ali nijedna nije u kritičnom stanju, izjavio je portparol vatrogasne službe Džozef Plezant.

Incident je pod istragom više agencija, kako lokalnih tako i saveznih, uključujući FBI i ATF, rekao je Aaron. Policija i patrola autoputa u Tenesiju sprovode zaustavljanje automobila na području radi istrage. Prolaz kroz međudržavne u blizini područje biće ograničen, rekao je on.

Eksplozija, SAD
foto: Printscreen/Youtube

Očevidac Bak Mekoj rekao je za medije da se eksplozija dogodila tik ispred njegove kuće, usled čega su mu bili polomljeni svi prozori. “Cela ulica je bila u plamenu”, rekao je on. “Bila su tri automobila ovde koja su potpuno uništena.”

Mekoj je rekao medijima da je, kada je pogledao napolju, drveće palo, a slomljeno staklo bilo je svuda. Video je ljude kako panično beže iz svojih stanova sa svojim životinjama. Vatrogasci su mu rekli da se što dalje udalji od tog područja.

– Na Drugoj aveniji jednostavno nije ostalo ništa – zaključuje Mekoj.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Objektiv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.