Pijani Poljak polio ženu benzinom i zapalio: Troje dece gledalo prizor iz horor filma!
Foto: profimedia, Ilustracija

Strašno

Pijani Poljak polio ženu benzinom i zapalio: Troje dece gledalo prizor iz horor filma!

Sredovečni Poljak koji je ovog vikenda pijan pred troje dece svoju ženu polio benzinom i potom zapalio i nju, ali i celu kuću, optužen je za pokušaj ubistva i nanošenje telesnih povreda deci
Objavljeno: 11:31h

Poljak je optužen za pokušaj ubistva supruge, nanošenje teških telesnih povreda deci i ugrožavanje njihovih života, a zbog brutalnosti čina preti mu doživotna robija.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

U požaru je opekotine zadobilo i najmlađe, četvorogodišnje dete.

Taj 48-godišnji prvo je pred troje dece, 17-godišnjim sinom, 14-godišnjom ćerkom i četvorogodišnjom najmlađom ćerkom polio svoju suprugu benzinom, a zatim podstakao požar i vatru da se proširi na celu kuću.

Žena je prevezena hitno u bolnicu s opekotinama na 80 odsto tela, a u bolnici je i najmlađa devojčica s opekotinama na ramenima. Manje, relativno bezazlene povrede zadobio je i napadač tako da je i on prebačen u bolnicu, dok su dvoje starije dece lekari zbrinuli na mestu. Požar koji je zahvatio celu kuću dva sata je gasilo šest vatrogasnih ekipa. Muškarac je u trenutku napada na suprugu u krvi imao 1,5 promila alkohola, saopštila je policija.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.