FITNES ZVEZDA PODELILA SLIKE POSLE POROĐAJA: Fanovi joj rekli da izgleda ODVRATNO!
Emili voli svoje telo, ali je komentari pogađaju, Foto: Printscreen/Instagram

sramno

FITNES ZVEZDA PODELILA SLIKE POSLE POROĐAJA: Fanovi joj rekli da izgleda ODVRATNO!

Pratioci društvenim mrežama je osudili da je porađanjem uništila svoje telo

Objavljeno:

Emili Skaj (35) je poznata po svom rigoroznom režimu treninga i usavršenoj telesnoj građi, ali nedavno je dobila niz kritika od pojedinih pratilaca koji su je nazvali 'odvratnom' i rekli joj da je 'uništila' svoje telo.

Emili, koja je u junu ove godine rodila drugo dete, na svom Instagram profilu sa svojih 2,5 miliona pratilaca često deli sirove fotografije i snimke o vraćanju svog tela u 'normalu'.

'RIP fit telo, Užasno, Tvoje telo je uništeno, Toliko celulita, Podseća me da nikad nemam decu', samo su neki od komentara koje je dobila o izgledu svog tela nakon rođenja.

"Znate li šta? Radije bih da to dolazi od drugih nego od mene same. Ono što mislim o sebi i neprestano sebi govorim, i dalje je važnije od onoga što drugi misle i govore o meni", napisala je Emili.

Ipak je priznala da, iako joj 'nije važno' što drugi misle i govore, takvi komentari pogađaju mnoge. "Gadni komentari poput ovih gore me u početku uznemire, ali onda duboko udahnem i pustim da to prođe", dodala je.

Emili je rekla da je 'rastužuje' kad čuje kako ljudi govore užasne stvari o izgledu. Objasnila je da iako voli da se oseća fit i snažno i želi da poboljša svoju kondiciju, to ne znači da svoje telo ne voli kad ono nije na vrhuncu.

"Zaista sam volela svoje telo tokom trudnoće i volim ga baš kao što je i sada i voleću ga do kraja života", zaključila je Emili.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.