ALEKSANDRU JE MOMAK KRVNIČKI PRETUKAO, A ONA SE ZBOG TOGA UBILA: Ovo su detalji JEZIVOG slučaja
Nije više mogla da trpi batine, Foto: Printscreen/mirror.co.uk

TRAGIČNO

ALEKSANDRU JE MOMAK KRVNIČKI PRETUKAO, A ONA SE ZBOG TOGA UBILA: Ovo su detalji JEZIVOG slučaja

Mislila je da joj niko neće verovati

Objavljeno:

Mlada Engleskinja Aleksandra Rejd (30), oduzela je sebi život nakon što ju je momak Peter Jang (35) u više navrata pretukao.

Njihova veza trajala je oko godinu dana, a kako izvori bliski Rejdovoj govore, problema nije bilo dok nisu počeli da žive zajedno. Jang je bio sklon porocima, kockao je, dobio otkaz sa posla keteringa, dok je ona finansirala sve životne troškove.

Veruje se da je policija zakazala u ovom slučaju, jer po prvoj prijavi nasilja Jang nije priveden. Naime, tokom suđenja pročitani su svi izveštaji koje je Rejdova dostavila. Užasne detalje batinjanja, "bacio me preko zida, udarao glavom u zid, zabio me u sto bacivši me niz stepenice; laktom mi je razbio jagodicu i rascepio usnu" sudija je čitala naglas uz priložene fotografije obdukcije, dok je Jang demantovao učešće u bilo kakvom batinjanju.

nasilnik
foto: Printscreen/mirror.co.uk/

Nakon ovog incidenta, oni navodno više nisu živeli zajedno, ali to nije sprečilo nasilnika da poslednji put pretuče svoju, tada već bivšu devojku, kada joj je razbio telefon sprečivši je da zove policiju, pa se sam prijavio uz reči da očekuju njen poziv jer ona izmišlja batine i sama se povređuje.

Jedan od svedoka na sudu bio je Aleksandrin bivši dečko, takođe priveden zbog nasilja tokom njihove veze, i na šok svih je stao u odbranu nesrećne devojke, rekavši da on jeste kriv i da ona sigurno ništa nije izmislila u ovom slučaju.

Aleksandrina sestra Kejti, jedan je od glavnih svedoka jer joj se sestra žalila na nasilje, "vidno uznemirena, potrešena, u modricama."

Preslušani snimci jednog od poziva otkrivaju nasilničko ponašanje Petera Janga, dok izveštaji sa obdukcije ukazuje na ozbiljne modrice u predelu vrata, nogu, lica, potvrđujući kobne razloge samoubistva 24. februara 2020.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Mirror.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.