Po prvi put objavljeno: Hitler je ipak preživeo, ove fotke to dokazuju! (FOTO) (GIF) (VIDEO)
Foto: Arhivska fotografija

uživa u vili!

Po prvi put objavljeno: Hitler je ipak preživeo, ove fotke to dokazuju! (FOTO) (GIF) (VIDEO)

Prvo je došao do Kanarskih ostrva, pa je nastavio do Argentine gde je živeo deset godina, da bi se nakon toga smestio u Paragvaju gde je bio pod zaštitom diktatora Alfreda Stresnera
Objavljeno: 11:47h

Prvo je došao do Kanarskih ostrva, pa je nastavio do Argentine gde je živeo deset godina, da bi se nakon toga smestio u Paragvaju gde je bio pod zaštitom diktatora Alfreda Stresnera.

foto: Arhivska fotografija

- Bogate porodice koje su mu pomagale tokom godina bile su zadužene za organizovanje njegove sahrane - objasnio je Basti.

Hitler je sahranjen u podzemnom bunkeru, koji je sada elegantni hotel u gradu Asunsion.

Zlo im je bilo u očima: Šta je ovih 11 mališana pretvorilo u najveće zločince u istoriji? (FOTO)

Ulaz u bunker je 1973. godine zapečaćen a četrdesetoro ljudi je došlo da se oprosti od Hitlera. Jedan od onih koji su bili na sahrani je i brazilski vojnik Fernando Nogijera de Arauho koji je ispričao novinarima sve o ceremoniji“.

Basti nije jedini koji veruje u ovu toriju.

Jedan operativac CIA-e sa dvadestjednom godinom iskustva na terenu i jedan od elitnih oficira američke obaveštajne službe, Bob Baer, opisao je nešto slično tome u dokumentarnoj seriji pravljenoj za kanal History Channel pod nazivom „Lov na Hitlera“, koja je emitovana 2015. godine.

Hik Hitler! Lešio je pivo iza rešetaka, a imao je i mali nedostatak (FOTO)

Baer i njegov tim tvrdili su da su otkrili dokaze da je Hitler pobegao uz pomoć 700 strana objavljenih dokumenata FBI.

foto: Arhivska fotografija

Među tim dokumentima pronađen je i izveštaj u kom se spominje susret osobe koja se spominje kao Gujdano, a koji je poslat da se sretne sa Hitlerom i njegovom pratnjom (ukupno njih pedeset) čim stignu iz podmornica u Argentinu, dve i po nedelje nakon pada Berlina.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.