SESTRE IZ SARAJEVA SVIRALE ŠPICU ZA HIT SERIJU: Kada čujete i videte šta rade, neće vam biti DOBRO! (VIDEO)
Pretalentovane sestre iz BiH, svaka im čast!, Foto: FOTO:Youtube/Ariana Flute - Ariana Piknjac

fantazija

SESTRE IZ SARAJEVA SVIRALE ŠPICU ZA HIT SERIJU: Kada čujete i videte šta rade, neće vam biti DOBRO! (VIDEO)

Ova talentovana umetnica dodaje da su ona i sestra Ella bile veoma srećne i počastvovane što se njihova izvedba pojavila u jednoj takvoj svetski serija

Objavljeno:

Sestre Piknjač, Ariana i Ella, koje žive u Sarajevu, redovno snimaju kavere poznatih muzičkih numera, a jedna od novijih koju su predstavile brojnim pratiocima je i tema animirane serije "The Simpsons". Njihova obrada je oduševila autore serije, pa je iskorišćena u odjavnoj špici jedne od epizoda.

"Ella i ja smo ovu obradu, kao i svaku drugu, objavile na YouTube kanalu i Instagramu. Jako smo se iznenadile kada je naš kaver postao viralan na kanalu YouTube, gdje trenutno ima više od 2,7 miliona pregleda. Jedno jutro sam dobila mail od direktora muzičkog odjela u 'Walt Disneyju/FOX-u', gde su me pitali za dozvolu da iskoriste našu izvedbu u jednoj od budućih epizoda. Također su mi rekli da su producenti 'The Simpsons' pronašli naš video na YouTubeu i bili su oduševljeni", rekla je Ariana Piknjač za "Nezavisne".

Ova talentovana umetnica dodaje da su ona i sestra Ella bile veoma srećne i počastvovane što se njihova izvedba pojavila u jednoj takvoj svetski popularnoj seriji koja postoji još od 1989. godine i traje dan-danas.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Nezavisne)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.