KAD JE POLICIJA UPALA NISMO IMALI NI GAĆE: Organizator orgije na kojoj je pao poslanik otkrio bizarne detalje!
Jožef Sajer, Foto: Profimedia

novi momenti

KAD JE POLICIJA UPALA NISMO IMALI NI GAĆE: Organizator orgije na kojoj je pao poslanik otkrio bizarne detalje!

Iako je ultra konzervativni evroposlanik Jožef Sajer dao ostavku u Evropskom parlamentu nakon što je otkriveno da je bio na događaju prošlog petka, domaćin zabave tvrdi da nije znao ko je on i čime se bavi.

Objavljeno:

Organizator orgija u Briselu o kojima bruji Evropa negirao je da je učinio bilo šta loše kada je policija prekinula tajnu žurku, uhvativši na delu 25 golih muškaraca, uključujući evroparlamentarca i bliskog saveznika desničarskog mađarskog predsednika Viktora Orbana.

Iako je ultra konzervativni evroposlanik Jožef Sajer dao ostavku u Evropskom parlamentu nakon što je otkriveno da je bio na događaju prošlog petka, domaćin zabave tvrdi da nije znao ko je on i čime se bavi.

- Nisam poznavao ovog čoveka. Nisam znao da je evropski poslanik. Na svoje zabave pozivam prijatelje, a oni dovode druge ljude - rekao je Dejvid Manzelej, 29-godišnji student na postdiplomskim studijama.

"Razgolićeni begunac"

Belgijska policija je u noćnim satima prošlog petka krenula u akciju ka mestu nedaleko od glavne policijske stanice za koju su dobili dojavu. Taj kvart poznat je i kao centar briselske gej scene, a komšije su se požalile na "noćno kršenje mira“.

Policijski službenici su u stanu na prvom spratu zatekli dvadesetak osoba na „"privatnoj žurki“, a belgijski mediji pišu da se radilo o „orgiji“. U medijima se može pročitati da su učesnici zabave bili oskudno odeveni i da se radilo uglavnom o muškarcima. Policija je u skladu sa standardnom procedurom zabeležila njihov identitet i naredila im da se raziđu. Dva muškarca su policajcima pritom dali diplomatske pasoše, jedan sa inicijalima D.O. rođen 1977. godine i jedan sa inicijalima P.B. rođen 1987.

A onda je jedan od prisutnih uhvaćen u filmskom pokušaju bega - kroz prozor, pa niz oluk. Tom prilikom je i raskrvario ruke. U njegovom rancu pronađena je droga, a kod sebe nije imao nikakva dokumenta. Kasnije je uz pomoć diplomatskog pasoša identifikovan kao Jožef Sajer. Briselski mediji od tada pišu o "razgolićenom beguncu“ ili "gologuzom poslaniku EU“ koji beži od policije niz oluk.

Nakon uvođenja drugog lokdauna krajem oktobra, u Belgiji je u noćnim satima na snazi policijski čas, a zabranjeno je i okupljanje više od četiri osobe. U načelu svako sme da pozove samo jednu osobu iz drugog domaćinstva – na druženje, sa ili bez seksa. Fizički kontakt je u Belgiji trenutno legalan samo u najužem porodičnom, odnosno krugu poznanika.

"Zabava kao i svaka druga"

- Da budem iskren, ne vidim problem. Tamo su bila dva medicinara, a ni oni nisu mislili da je to opasno - rekao je organizator.

Manzelej je rekao da je to bilo "kao bilo koja druga žurka".

- Razgovaramo, popijemo piće, baš kao u kafiću. Jedina razlika je u tome što u međuvremenu imamo seks jedni s drugima. Ne vidim šta je loše u tome. Svi smo odrasli, i svi dobrovoljno učestvujemo - dodao je.

Policija je, kako tvrdi, upala u stan bez kucanja i bila "vrlo nepristojna i bezobrazna prema njima".

- Postupali su sa nama kao Gestapo. Tražili su da im smesta pokažemo lične karte, ali kako smo to mogli kad nismo imali ni gaće na sebi- kazao je Manzelej.

U međuvremenu su medijima objavljene i fotografije unutrašnjosti njegovog stana, prenosi "Dejli mejl". Na njima se vidi sa se u prostoru nalazi samo nekoliko komada nameštaja. Soba u kojoj su organizovane orgije imala je dekoraciju na temu Noći veštica, s crnim paukovim mrežama, lobanjama sa svetlećim očima i trozupcima, kao i ružičastim srcima. Po podu su razbacani dušeci.

Sajer se ove nedelje izvinio zbog kršenja pandemijskih mera, uputio je izvinjenje i svojoj porodici i biračima zbog svoje "neodgovornosti", ali o spornoj žurki nije govorio, osim što je priznao da je bio prisutan. Sajer je inače jedan od osnivača mađarske vladajuće stranke Fides, poznat po svojim stavovima protiv homoseksualaca i kao čovek koji je lično u mađarski Ustav uneo da je "brak zajednica muškarca i žene".

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.