ZBOG MELANIJINE OBJAVE CELOJ AMERICI VILICA DO PODA PALA! Šta je ovo uradila, postoje i SLIKE! (FOTO)
Foto: printscreen

morate videti!

ZBOG MELANIJINE OBJAVE CELOJ AMERICI VILICA DO PODA PALA! Šta je ovo uradila, postoje i SLIKE! (FOTO)

- Tokom ovog posebnog dela godine, oduševljena sam što mogu da podelim sa vama “Ameriku, lepotu” i odam počast našoj velikoj naciji - objavila je prva dama SAD

Objavljeno: 16:38h

Supruga aktuelnog predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa, Melanija Tramp, pohvalila se na Tviteru kako je ukrasila Belu kuću pred dolazeće božićne i novogodišnje praznike.

Kako je navela, tema ovogodišnje dekoracije bila je “Amerika, lepota”.

Prva dama Amerike otkrila je ukrase u crvenoj, zlatnoj i beloj boji kojima su okićene prostorije unutar Bele kuće.

- Tokom ovog posebnog dela godine, oduševljena sam što mogu da podelim sa vama “Ameriku, lepotu” i odam počast našoj velikoj naciji. Zajedno, slavimo ovu zemlju za koju smo svi ponosni što možemo da kažemo da je naš dom - objavila je ona na Tviteru.

Uz fotografije, objavljen je video snimak kako Melanija obilazi dekoracije uz melodiju koja asocira na božićne i novogodišnje praznike.

Podsećanja radi, Melanija se pre nekoliko dana našla na udaru javnosti. Naime, pohvalila se na Tviteru kako se raduje ukrašavanju Bele kuće, ali su je ubrzo kritikovali korisnici društvenih mreža koji su se prisetili njene izjave od pre dve godine, kada je, ne znajući da je snimaju, rekla da "nikoga nije briga za Božić i dekoraciju".

Bonus video:

(Espreso.co.rs/telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.