BANDA OD 3 MUŠKARCA I JEDNE ŽENE UBOLA MOMKA (26) U SRCE: Svedoci vrištali kada su videli NOŽ I KAKO GA UBADAJU!
Nož, Foto: Printcsreen

na železničkooj stanici

BANDA OD 3 MUŠKARCA I JEDNE ŽENE UBOLA MOMKA (26) U SRCE: Svedoci vrištali kada su videli NOŽ I KAKO GA UBADAJU!

Carpenter Cam Smith imao je samo 26 godina, kada je banda napala njegovu devojku, a on uskočio da je odbrani

Objavljeno:

Mladić sa "zlatnim srcem" tragično je izboden nožem ispred jedne železničke stanice u Australiji dok je branio svoju devojku od bande napadača.

Carpenter Cam Smith uboden je nožem u srce tokom prepirke sa bandom koja je zlostavljala njegovu dugogodišnju devojku u gradiću Seafordu u Australiji, na jugoistoku Melbourna.

Ceo mučni događaj i eskalacija ovog incidenta dogodila se pred mnoštvom šokiranih svedoka, koji su tvrdili da je žrtva izbodena razbijenom bocom. Svedoci se nisu mešali, kako kažu nisu smeli.

Policiji je javljeno da je 26-godišnjak u sredu oko 19 sati zadobio povrede opasne po život i uprkos naporima bolničara, ubrzo je umrlo, nije mu bilo spasa. Rana je bila na kritičnom mestu, preduboka, pogubna.

Njegov otac, Mike Smith, rekao je lokalnoj informativnoj mreži 3AV da su devojku njegovog sina zlostavljali grupa od tri muškarca i žena, kada je otišla u nabavku hrane.

„Otišao je da je brani, a flaša je slomljena i u toj tuči je uboden nožem u srce“, rekao je i dodao:

„Imao je za šta da živi, bio je dobrac, vredan radnik, imao je zlatno srce, mogao bi pomoći bilo kome, bilo kad, bio je samo fantastično dete.“

Talentovani trkač na duge staze, Cam se takmičio na australijskom prvenstvu u krosu.

Neutešni otac je takođe dodao da će uskoro sa istom devojkom osnovati porodicu, kao i dobiti unučiće. Trebao je da postane građevinski inžinjer...

Glavni komesar policije Viktorije Šejn Paton potvrdio je da istražitelji tragaju za napadačima, pomenutom ženom i tri muškarca nasilnika. Pozvao je sve koji ih vide, da dojave, a na Fejbuk stranicama širom Autralije narod je počeo da deli pretnju napadačima, u slučaju da vide napadače sa železničke loše im se piše!

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.