HITNO, DŽO BAJDEN POSLAO OZBILJNO UPOZORENJE AMERIKANCIMA: U sledećih nekoliko dana OBRATITE PAŽNJU!
Džo Bajden, Foto: Profimedia

UPOZORIO

HITNO, DŽO BAJDEN POSLAO OZBILJNO UPOZORENJE AMERIKANCIMA: U sledećih nekoliko dana OBRATITE PAŽNJU!

Bajden je održao govor u kojem je konstatovao da su građani umorni od restrikcija koje je donela epidemija korona virusa, ali je ipak zatražio da budu oprezni jer se broj novoinficiranih poveća iz dana u dan

Objavljeno:

Novoizabrani američki predsednik Džo Bajden apelovao je na Amerikance da budu oprezni i da se čuvaju tokom prazničnih dana.

Bajden je održao govor u kojem je konstatovao da su građani umorni od restrikcija koje je donela epidemija korona virusa, ali je ipak zatražio da budu oprezni jer se broj novoinficiranih poveća iz dana u dan, preneo je Rojters.

On je takođe pozvao svoje sunarodnike da odustanu od velikih porodičnih okupljanja koja se tradicionalno organizuju za proslavu Dana zahvalnosti i obećao da će odmah da se uhvati u koštac sa pandemijom čim stupi na dužnost 20. januara.

Bajden je optužio Trampa da je podlegao panici i predao se suočen sa krizom javnog zdravstva SAD.

On se osvrnuo i na Trampovo pomilovanje bivšeg savetnika za nacionalnu bezbednost, generala Majkla Flina, koji je dva puta priznao da je kriv za davanje lažnih iskaza FBI i zbog toga osuđen na zatvorsku kaznu.

On je ocenio da Trampovo pomilovanje predstavlja "akt teške korupcije i drske zloupotrebe vlasti".

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.