CEO SVET PLAČE, MEGAN MARKL IZGUBILA BEBU! Opisala je kako joj se desio ovaj UŽAS
Megan Markle danas je otkrila da je pretrpela pobačaj otkako se preselila u Sjedinjene Države, Foto: EPA/ Facundo Arrizabalaga

tuga

CEO SVET PLAČE, MEGAN MARKL IZGUBILA BEBU! Opisala je kako joj se desio ovaj UŽAS

„Znao sam, dok sam držao prvorođeno dete, da gubim drugo“

Objavljeno:

Megan Markl danas je otkrila da je pretrpela pobačaj otkako se preselila u Sjedinjene Države.

Vojvotkinja od Saseksa rekla je da je izgubila drugo dete nakon što je osetila 'oštar grč' dok je u julu menjala pelenu svog sina Arčija. U današnjem Nju Jork Tajmsu gospođa Markl je opisala kako se razbolela kod kuće u Los Anđelesu i kako je bila u bolnici sa svojim 'slomljenim srcem' Harijem dok su tugovali za svojom bebom.

Opisujući trenutak koji je slomio srce shvatila je da „nešto nije u redu“, rekla je: „Posle promene pelene osetila sam oštar grč. Spustila sam se na pod s njim u naručju, pevušeći uspavanku da bi nas oboje smirila, vesela melodija je potpuni kontrast mom osećanju da nešto nije u redu.

„Znala sam, dok sam držao svoje prvorođeno dete, da gubim svoje drugo“. Megan je napisala da se to dogodilo julskog jutra koje je "počelo kao i svaki drugi dan".

Vojvotkinja od Saseksa rekla je da se probudila, nahranila pse, pospremila Arčijevu odeću i bojice.

Zatim je osetila bol u stomaku dok je menjala Arčijevu pelenu, a zatim je pala na pod držeći ga dok je gubila nerođenu bebu. Gospođa Markl je napisala: „Nekoliko sati kasnije ležala sam u bolničkom krevetu, držeći supruga za ruku.

Osetio sam njegov dlan i poljubila sam mu zglobove prstiju, mokre od naših suza. Zureći u hladne bele zidove, oči su mi se zastaklile. Pokušala sam da zamislim kako ćemo se izlečiti."

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.