Stjuardese otkrivaju dobro čuvane tajne: Najčudniji zahtevi otkačenih putnika!

Ima nas svakakvih

Stjuardese otkrivaju dobro čuvane tajne: Najčudniji zahtevi otkačenih putnika!

Tražili su da im skinu gaće, očiste kateter, čuvaju stražu isperd toaleta, da im daju gaćice a i monoge druge stvari
Objavljeno: 19:10h

Svaka stjuardesa reći će kako je to nezahvalan posao. Obično će ljudi reći pa kako kada im je tako lep posao, putuju i pri tomu još zarađuju. Stjuardesa ili prostitutka? Zaradila milion $ na seksu u kabini aviona! Kada pročitate ovaj članak, možda će vam postati jasno šta sve članovi posade komercijalnih aviokompanija, pretećno žene, proživljavaju. Stjuardese asocijacije FAS otkrile su neke od najgorih situacija u kojima su se našle, zahvaljujući zahtievima putnika. Ne samo da su bili iracionalni, nemogući, već su pojedini bili čak i uvredljivi.

Unutrašnjost aviona, Foto: Marina Lopičić
- Na putu za Moskvu jedan od putnika zatražio je da mu sve vreme merimo pritisak. Vraćao se sa transplatacije bubrega, koji je nabavio na crnom tržištu, pa je tražio da motrimo na njegovo zdravstveno stanje. Srećom, među posadom uvek imamo i lekara - otkrili su u FAs-u. Šokantno? Uvek može i gore. Na jednom od brojnih letova, stjuardesama se dogodilo da je putnica u ime supruga zatražila tabletu protiv bolova. Naime, čovek je u gaćama imao ugrađen implant, za povećanje penisa, koji je njegovo telo odbacilo, pa ga je ona rukama iščupala. Za vreme leta!
Dogodilo se i da su putniku iz stopala čupali staklo. Bio je to korpulentniji muškarac, koji nije mogao da stane u jedno, već su mu trebala dva sedišta. Bos se ukrcavao u avion, stao na staklo i sa krvavom nogom ušao u avion. Od stjuardesa je tražio da mu izvade staklo, jer nije mogao sam da se sagne do noge. Jedan je putnik zamolio za lek protiv nadimanja. Za osobu koja je sedela ispred njega. Bilo je zahteva i za nekim drugim tabletama. Tako je jedna žena zatražila pilulu za kontracepciju i rekla kako joj treba samo jednu.
- Putnica na povratku iz Las Vegasa me je zamolila da joj dam tampon. Bila je u vrlo kratkoj mini suknji. Kada sam joj pokazala gde stoje ulošci, rekla mi je kako joj to neće pomoći, jer nije obukla gaće - rekla je jedna stjuardesa. - Mene je putnik pitao da mu dam gaćice. Odgovorila sam mu kako nemam rezervnih u koferu, a on mi je objasnio da želi ove koje nosim na sebi - prisetila se druga stjuardesa.
Gif
Odlazak do toaleta pojedini putnici su pretvorili u pravu noćnu moru za stjuardese. Bilo je zahtjeva da im skinu gaće, isprazne kateter ili čuvaju stražu dok briju genitalije. Najneobčniji je bio zahtev jednog starijeg gospodina koji je stalno ulazio i izlazio iz toaleta. - Sav u suzama, prišao mi je i zamolio me da mu dam sapun. Učinila sam to, a on ga je isekao na male komadiće. Rekao mi je kako tri dana nije išao na veliku nuždu. Ušao unutra i nakon 20 minuta izašao. Želeo je rukovanjem da mi zahvali za pomoć, ali mu nisam pružila ruku - prisetila se još jedna stjuardesa.
Gif
Bilo je i čudnih putnika. Čovek koji je putovao sa mačkom, držao je njenu fotografiju u rukama, a od posade je tražio da ga puste u teretni deo, gde se maca nalazila. Drugi je, pak, zatražio keks za svog psa, kojeg nije imao. Vrhunac je bio zahtev putnice da stjuardesa prosipa posmrtne ostatke njenog supruga, koje je držala u krilu u urni. Rekla je kako ga želi prosuti po okeanu. Stjuardesa joj je objasnila kako će završiti u okeanu plave boje i fekalija, ali je žena insistirala. Bilo je tu i prosidbi, ali to je nešto na šta su stjuardese već naviknute. (Espreso.co.rs / Izvor: net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.