MUČIO VIŠE OD 200 DECE, PA DOŽIVEO JEZIV KRAJ Pedofil silovan i ubijen u zatvoru da bi video kako je bilo žrtvama
Zat, Foto: Vladimir Sporčić, Ilustracija

monstrum

MUČIO VIŠE OD 200 DECE, PA DOŽIVEO JEZIV KRAJ Pedofil silovan i ubijen u zatvoru da bi video kako je bilo žrtvama

Hakl je radio honorarno kao fotograf i zlostavljao je decu dok je volontirao u sirotištima u Maleziji

Objavljeno:

Ričard Hakl (33), koji je osuđen na 22 uzastopne doživotne robije zbog seksualnog zlostavljanja više od 200 dece, silovan je i ubijen u zatvoru od strane drugog zatvorenika, prenose britanski mediji.

Hakla, inače poznatog kao “najgori pedofil u Britaniji”, silovao je i napao Pol Ficdžerald, jer je želeo “da oseti kako su se osećala deca koju je maltretirao”, rečeno je nedavno na suđenju za ubistvo 33-godišnjeg robijaša.

foto: yOUTUBE PRINTSKRIN

Kako javlja “Metro”, Hakl je napadnut u svojoj ćeliji, a prilikom ataka, Ficdžerald mu je stavio olovku kroz nos i nabio je do mozga žrtve. Takođe, prema rečima tužioca, gurnuo mu je i kuhinjski pribor u anus.

Tužilac Alister Nil Mekdonald kazao je sudu da je Ficdžerald (30) to učinio kako bi kaznio Hakla za zločine koje je počinio. Mekdondald je dodao da je osumnjičeni planirao ovaj napada duže vremena.

Takođe, tužilac je ponovio šta je rekao psihijatra prilikom ispitivanja.

- Ovo je čovek koji je silovao i zlostavljao decu zabave radi. Mogao je i da ih ubije kada im je već taj užas načinio. Kada je bio dole sa spuštenim pantalonama, znao je šta ga čeka, siguran sam da nije uživao. Ja znam kakav je to osećaj, ali on nije. Silovao sam ga čisto da zna kako je to - ispričao je Ficdžerald psihijatru.

Takođe, on je navodno tokom razgovora otkrio da je duže vreme razmišljao o tome da ubije nekoga i pojede tu osobu.

Britanski mediji podsećaju da je Ficdžerald osuđen je 2009. godine na zatvorsku kaznu zato što je napao ženu dok je šetala psa. Sa druge strane, Hakl, koji je radio honorarno kao fotograf, zlostavljao je ranjivu decu dok je volontirao u sirotištima u Maleziji.

Očekuje se da će suđenje trajati još četiri dana, javljaju ostrvski mediji.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.