MONSTRUMA PEDOFILA KRISTIJANA PREBILI ČUVARI U ZATVORU!!! Polomili su ga SKROZ!
Madelin i Otmičar, Foto: Profimedia

brutalno

MONSTRUMA PEDOFILA KRISTIJANA PREBILI ČUVARI U ZATVORU!!! Polomili su ga SKROZ!

Bruckner-u su slomljena dva rebra

Objavljeno: 13:34h

Mirror je objavio prve fotografije Christiana Brucknera, osumnjičenog za nestanak Madeleine McCann. Policija je Bruckneru stavila lisice i okovala je iz bolnice, gde je i završio nakon što ga je navodno pretukao zatvorski čuvar.

Bruckner-u su slomljena dva rebra, a sve se dogodilo u ćeliji u zgradi suda u Braunschveigu u ponedeljak, gde je Bruckner trebalo da bude saslušan. Portparol suda rekla je da je Bruckner vraćen na sud nakon ukazane medicinske pomoći u bolnici.

Njegov advokat Friedrich Fulscher rekao je da je podnio žalbu protiv nekoliko čuvara i tvrdio da su pretukli Brucknera, dok je sud rekao da se Bruckner spotaknuo i pao. Bruckner je došao na sud sat vremena pre saslušanja i smešten je u ćeliju, gde je navodno pretučen i polomljena su mu dva rebra.

Bruckner je u ponedjeljak trebao biti ispitan po žalbi na 21-mjesečnu zatvorsku kaznu zbog trgovine drogom. Bruckner bi mogao biti pušten na uslovni otpust u januaru, a pored kazne za dilanje, Bruckner služi i sedmogodišnju zatvorsku kaznu zbog silovanja 72-godišnje Amerikanke u septembru 2005. u portugalskom odmaralištu Praia da Luz. Madeleine McCann nestala je iz istog odmarališta 18 meseci nakon napada na američkog državljanina.

Bruckner je živeo u Algarveu između 1995. i 2007. godine, uključujući dve godine života u kući između Lagosa i Praia da Luz, osumnjičenog provalnika, trgovca drogom i pedofila koji je živeo na oko tri kilometra od stana iz kojeg je Madeleine nestala. , 3. maja 2007.

Već je ranije imao dve parnice za seksualno uznemiravanje dve devojke, ali sumnjaju da je spisak njegovih seksualnih zločina mnogo duži.

Pretpostavlja se da je osumnjičeni živeo kradući turističke stanove u toj oblasti i da je na taj način došao do stana McCannovih i kidnapovao Madeleine, navodi tužilaštvo Braunschveig-a.

Scotland Iard, međutim, i dalje insistira na tome da se slučaj Madeleine McCann tretira kao nestanak, ali nemačka policija misli drugačije.

- Postoji konkretan razlog zašto verujemo da pored osumnjičenog postoje i drugi ljudi koji imaju konkretne podatke o mestu zločina, kao i podatke, ako se to dogodi, gde je telo sahranjeno. Pozivamo ove ljude da nas kontaktiraju i podele sa nama informacije koje imaju.

Dodaju da nisu isključili da je motiv zločina bio seksualne prirode. Prema njihovim rečima, oni misle da je osumnjičena provalila u stan u kompleksu Ocean Club gde je Maddie bila sa roditeljima na odmoru i da je odlučio da je otme tek kad je vidi.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Mirror)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.