MANIJAK POKUŠAO DA OTME BEBU IZ KOLICA: Ali tu je bio MAJSTOR BORILAČKIH VEŠTINA! (VIDEO)
Tuča, Foto: instagram

KAKAV PODVIG

MANIJAK POKUŠAO DA OTME BEBU IZ KOLICA: Ali tu je bio MAJSTOR BORILAČKIH VEŠTINA! (VIDEO)

Brian Kemslei, 33-godišnji trener Muai Thai-a, uskočio je kada je video muškarca kako pokušava da ugrabi bebu u ženskim kolicima

Objavljeno:

Brian Kemslei, 33-godišnji trener borilačkih veština, uskočio je kada je video muškarca kako pokušava da ugrabi bebu u ženskim kolicima.

Njujorčanin je svojim borilačkim veštinama sprečio pokušaj otmice bebe u njujorškom parku prošle nedelje. Tako je zločinca držao 15 minuta dok vlasti nisu stigle, piše Nev Iork Post.

Brian Kemslei, 33-godišnji trener Muai Thai-a, uskočio je kada je video muškarca kako pokušava da ugrabi bebu u ženskim kolicima.

"Pokušavao sam da ga odvučem od njegove majke i pustio je da se izvuče na sigurno ... Ali pred kraj, takođe sam pokušavao da ga zaštitim od rulje“, rekao je za The Post.

Njujorška policija primila je poziv tog dana oko 15:35. Pokušaj otmice je snimljen, a na video snimku se vidi kako Kemslei zgrabio čoveka, bacio ga na zemlju i tamo zadržao.

Dok ga je držao, Kemslei je rekao da je shvatio da je napadač bio emocionalno nestabilan i da mu se u jednom trenutku učinilo da misli da razgovara sa bivšim predsednikom Obamom u Ovalnom kabinetu. - Ne uživam u džudžicuu, ne mislim da je trening posebno zabavan, ali ga izuzetno poštujem jer je apsolutno važan u uličnim borbama i samoodbrani - rekao je u postu na Instagramu o incidentu.

- Želeo bih da naglasim da kada je reč o bezbednosti u zajednici, slamanje nekoga ne bi trebalo da bude prioritet - dodao je u drugom postu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24HR)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.