TEŠKA TRAGEDIJA, PROKLETSTVO SE NASTAVILO: Naslednica poznate porodice doživela STRAVIČNU SMRT
Foto: Printscreen/Facebook

tuga

TEŠKA TRAGEDIJA, PROKLETSTVO SE NASTAVILO: Naslednica poznate porodice doživela STRAVIČNU SMRT

Njen otac ju je opisao kao "dijamantsku devojčicu sa zlatnim srcem"

Objavljeno:

Porodica Ginis je neutešna nakon što je njihova mlada naslednica preminula u tragičnoj nesreći u bazenu.

Onor Ulot ( 19) pronađena je bez svesti na dnu bazena tokom porodičnog roštiljanja u vili u Saseksu u julu mesecu ove godine. Ona nije bila pod uticajem alkohola, a bila je u hidromasažnoj kadi sa dva prijatelja pre nego što je otišla na plivanje oko 23 sata te kobne večeri.

Službenik mrtvozornika rekao je da je na ovom porodičnom okupljanju bilo 19 ljudi i da su, kada je Onor otišla da se kupa, njeni prijatelji ostali u hidromasažnoj kadi leđima okrenuti ka bazenu, tako da je nisu videli kada je krenula do bazena.

Ubrzo nakon toga, Onorin brat Rufus (15) prošao je pored bazena, spazio je i zaronio da joj pomogne. Uspeo je da je izvuče, a odrasli u vili započeli su reanimaciju dok su zvali hitnu pomoć. Prebačena je u bolnicu u Londonu, a proglašena mrtvom šest dana kasnije, 6. avgusta. Ove nedelje presuđeno je da je u pitanju bio tragičan slučaj. Mrtvozornik je rekao da je policija sprovela istragu, ali da niko u vili nije video šta joj se dogodilo.

Policija je imala nekoliko teorija, uključujući da je ona skočila u vodu i udarila glavom ili se okliznula i udarila glavom. Ipak, svedoka nije bilo, pa je uzrok njene smrti presuđen kao nesreća.

Onor je bila najstarija ćerka u porodici Ginis.

Porodica, skrhana bolom nakon njene smrti, otkrila je da je 19-godišnjakinja želela da se njeni organi doniraju radi spašavanja života.

- Uvek je jasno stavljala do znanja da bi, ako joj se nešto dogodi, želela da njeni organi budu donirani onima kojima su potrebni.

Njen otac ju je opisao kao "dijamantsku devojčicu sa zlatnim srcem".

"Ukleta" porodica Ginis

Artur Ginis koji je otvorio pivaru 1759. godine, imao je 21 dete, ali je izgubio desetoro pre sopstvene smrti. Mnogi od njegovih unuka postali su alkoholičari, umrli su u siromaštvu ili su završili u mentalnim ustanovama. Lejdi Henrieta Ginis skočila je sa mosta u Italiji 1978. godine nakon automobilske nesreće na francuskoj rivijeri od koje se nikada nije oporavila.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.