Radnici pogrebnog preduzeća otišli po brzu hranu sa TELOM žene: Njena ćerka ih videla, pa ih RASTURILA
Neverovatna sramota, Foto: Printscreen/Facebook

STRAŠNO

Radnici pogrebnog preduzeća otišli po brzu hranu sa TELOM žene: Njena ćerka ih videla, pa ih RASTURILA

Radnici pogrebnog preduzeća su suspendovani iako su tvrdili u njemu da ništa pogrešno nisu uradili

Objavljeno:

Debora Karlajl iz Kenta doživela je neverovatnu sramotu u trenucima kada joj je majka preminula ove jeseni.

Radnici pogrebnog preduzeća došli su po telo preminule žene, stavili ga u auto i krenuli do mrtvačnice. Debora ih je pratila kolima kako bi bila uz majku sve do poslednjeg časa pred kremaciju, a onda se šokirala.

Jedan od radnika iznenada je stao pred MekDonaldsom i otišao po naručenu hranu. Dok je telo preminule žene bilo ispred objekta!

Dok je Debora sedela u autu i gledala šta se dešava, fotografišući bizaran momenat kao dokaz, on se vratio sa kesom. Nakon što su stigli u mrtvačnicu, besno ih je napala da li je moguće da imaju toliko malo poštovanja prema pokojniku, a da ne naglašava i prema njoj koja je sve to videla.

Jedan od radnika koji je tada ostao u kolima, dok je drugi išao po hranu, rekao joj je da kolega ima dijabetes i da mu u trenutku nije bilo dobro. Debora je imala spreman govor za njih.

“Ako ima dijabetes, onda mora da zna da će mu bilo kad u toku dana naići trenutak slabosti. To se ne radi tako. Mora da ima nešto u džepu ili kolima što će mu olakšati stanje u organizmu. Ovo je bruka šta ste sad napravili. Da li ste vi svesni da vam je u autu bilo telo upravo preminule žene? I da sam ja njena ćerka. Ovo ću da prijavim, a vama neka je na čast to što ste uradili. Za ovaj slučaj znaće cela Engleska”, zapretila je žena.

I zaista, već narednog dana svi mediji su imali slike sa lica mesta i trenutak kada se radnik vratio u auto s kesom iz MekDonaldsa.

Radnici pogrebnog preduzeća su suspendovani iako su tvrdili u njemu da ništa pogrešno nisu uradili.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Objektiv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.