BAJDEN SE OGLASIO POVODOM KORONE I REKAO NEŠTO ŠTO ZANIMA CEO SVET: Pažljivo pročitajte njegovu izjavu
Kamala Haris i ja ne gubimo vreme. Spremni smo da stavimo pod kontrolu Kovid-19 kako bismo mogli da ponovo bezbedno otvorimo naša preduzeća i škole, da nastavimo naše živote i ostavimo ovu pandemiju iza nas, Foto: Profimedia

Korona vs. SAD

BAJDEN SE OGLASIO POVODOM KORONE I REKAO NEŠTO ŠTO ZANIMA CEO SVET: Pažljivo pročitajte njegovu izjavu

On je apelovao na Amerikance da nose masku kako bi se preokrenuo tok pandemije korona virusa i upozorio da se SAD suočavaju s "veoma mračnom zimom" i najgorim talasom pandemije

Objavljeno:

Izabrani predsednik SAD Džo Bajden saopštio je danas na Tviteru da on i izabrana potpredsednica Kamala Haris ne gube vreme i da su spremni da stave pod kontrolu korona virus.

- Kamala Haris i ja ne gubimo vreme. Spremni smo da stavimo pod kontrolu Kovid-19 kako bismo mogli da ponovo bezbedno otvorimo naša preduzeća i škole, da nastavimo naše živote i ostavimo ovu pandemiju iza nas - poručio je Bajden.

Bajden je juče e objavio sastav svog budućeg antikorona tima, radne grupe sastavljene od eksperata za medicinu i zdravstvo koja će voditi borbu protiv pandemije korona virusa u njegovoj administraciji.

On je apelovao na Amerikance da nose masku kako bi se preokrenuo tok pandemije korona virusa i upozorio da se SAD suočavaju s "veoma mračnom zimom" i najgorim talasom pandemije.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srbijadanas.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.