TURSKA SE PREVIŠE UMEŠALA, POČEO JE 3 SVETSKI RAT? Ako je on u pravu, SRBIJA JE U OPASNOSTI, ali i još MNOGO DRŽAVA
Rat na Kavkazu, Foto: Printscreen/Youtube/ԶԻՆՈՒԺ MEDIA

ratna drama

TURSKA SE PREVIŠE UMEŠALA, POČEO JE 3 SVETSKI RAT? Ako je on u pravu, SRBIJA JE U OPASNOSTI, ali i još MNOGO DRŽAVA

On je rekao da misli da je taj hibridni rat krivac zbog toga što se u celom svetu stvara pogrešna slika o muslimanima, te da zato smatra da je usmeren i protiv muslimana

Objavljeno:

Vatreni sukob koji traje već duže vreme može zahvatiti i ostatak sveta. Nikol Pašinjan, jermenski premijer, tvrdi da Turska regrutuje teroriste sa teritorije Sirije koje su pod njihovom kontrolom, prevozi ih na svoju teritoriju, a zatim ih prebacuje iz Turske u Azerbejdžan. On kaže da smatra da je počeo Treći svetski rat.

- Prema mojim procenama, Treći svetski rat je sada počeo, a ovo je hibridni rat koji se širi u svim pravcima. Ovaj rat je podjednako usmeren protiv hrišćana, muslimana i Jevreja - rekao je Pašinjan u intervjuu za ARD.

On je rekao da misli da je taj hibridni rat krivac zbog toga što se u celom svetu stvara pogrešna slika o muslimanima, te da zato smatra da je usmeren i protiv muslimana.

Pašinjan navodi da Turska regrutuje teroriste sa teritorije Sirije koje su pod njihovom kontrolom, prevozi ih na svoju teritoriju, a zatim ih prebacuje iz Turske u Azerbejdžan, nakon čega ih voze u ratnu zonu Nagorno-Karabaha, obećavajući im 2.000 dolara mesečno i kao nagradu onima koji su odsekli glave nevernicima po 100 dolara.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.