Porodila se i zaspala, a kada se probudila bebe nije bilo nigde! Tek onda je usledio šok! (FOTO)
Foto: Facebook/Lory Beth Snyder

nigde nismo sigurni?

Porodila se i zaspala, a kada se probudila bebe nije bilo nigde! Tek onda je usledio šok! (FOTO)

Prvi šok usledio je kada se trgnula iz sna videvši da bebe nema u krevetu, ali tek potom su stvari postale još čudnije
Objavljeno:

Da ne postoje slike i stvarna imena mogli biste pomisliti da se radi o izmišljenom scenariju, ali ovo se zaista dogodilo. Pre nedelju dana u bolnici "Nea Baptist Hospital" u Jonesboru, gradu u saveznoj američkoj državi Arkansaz.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja! Prema onome što je na Fejsbuku objavila majk lori Bet Snajder, ona je boravila u pomenutoj bolnici sa svojom ćerkom Lorelai koju je dovela na ispitivanje. U celom haosu oko pregleda, nalaza, snimanja i čekanja gotovo je klonula od umora pa su je sestre uputile u sobe gde zajedno sa svojom ćerkom može malo da odmori.

Nemačka policija zaplenila eksploziv: Sprečen teroristički napad na festivalu!

Zaspala je, ali kada se probudila usledio je šok.

Odmah je izašla iz sobe i slučajno u jednoj sobi iz koje je dopirao smeh ugledala svoju Lorelai u zagrljaju neke nepoznate žene, a u sobi je tada bilo i šest-sedam medicinskih sestara koje su se nešto šalile i smejale.

Zapalio se kruzer nasred okeana: Evakuisano 500 ljudi! (FOTO) (VIDEO)

Žena u čijem je naručju bila njena beba bila je pacijentkinja. Kada ja Lori ušla u sobu čudeći se što je njena ćerka tu, a ne sa njom u sobi, i sestre i ta žena nagovarale su je da se slobodno vrati sama u sobu jer joj je potreban odmor.

Međutim, Lori nije posustala. Kada je konačno uspela da uzme Lorelai iz ruku nepoznate žene shvatila je da je neko osim Lorelai uzeo i celu njenu torbu.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.