SLOMIO BEBI RUKE JER JE STALNO PLAKALA: Došao u zatvor ni ne sluteći ŠTA će mu tamo uraditi
Foto: Mirror.co.uk printscreen/David Meikle, Foto: Foto: Mirror.co.uk printscreen/David Meikle

monstrum

SLOMIO BEBI RUKE JER JE STALNO PLAKALA: Došao u zatvor ni ne sluteći ŠTA će mu tamo uraditi

Upoznao je pakao do te mere da je čudo što još može da diše

Objavljeno:

Konor Braun (23) prerano je otvorio vrata pakla. Gledano prema onom šta je radio, još je i dobro prošao.

Škotlanđanin je uhapšen i osuđen za užasno maltretiranje bebe s kraja 2018. godine i sada je u zatvoru kraj Glazgova. Pravo je čudo da je još živ.

Čim je ušao u zatvor, posle dva dana su mu slomili obe ruke. Potom, kad se oporavio, dva zatvorenika su ga silovala, a onda je posle tri meseca izboden za vreme ručka. Sve zbog toga što u zatvoru postoje određena pravila, a nijedan od “veterana” tamo ne voli kada se zlostavljaju deca. O bebama da ne govorimo.

Konor je uhapšen nakon što je njegova devojka i majka malene 16-mesečne bebe priznala da joj je on u naletu besa krajem 2018. godine slomio ruke. Nezadovoljan igrom tima za koji navija, Konor je kobne večeri počeo da viče u stanu devojke.

Beba se rasplakala a on je tražio od nje da se smiri. Kako je devojčica sve više plakala, uzeo ju je u naručje i drmao koliko je mogao. Upao je u stanje pomračene svesti i toliko jako ju je povlačio za ruke da je i njena majka čula da je nešto samo “kvrcnulo”.

Kako bi ipak zaštitila momka, ona je rekla da je dete samo palo iza televizora dok se igralo i tako je slomilo ruke. Međutim, videvši da policija posle izveštaja lekara nije prihvatila tu varijantu, morala je da prizna šta se dogodilo.

Konor je u policiji kukao i plakao, ali sredinom 2019. je osuđen na 3 godine zatvora. Godinu dana je pregurao, ponavljamo, pravo je čudo da je ostao živ posle svog maltretiranja i prebijanja koje je doživeo.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Miiror)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.